Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

gdje nabavljaš te udice i po kojoj cijeni :toothy2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rajo

Interland , od 1,50 do 2,00 kune ovisno o veličini . 6/0 mislim da je 1,85 kuna  :icon_king:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Ervin

Citat: Ervin  u Prosinac 16, 2012, 18:34:25
L 3052 mi je za klasik džig. Oštra i žilava udica, fantastično probada.

Kao što rekoh, L 3052 5/0 fantastično probada. Som baš i nije neki reprezentativan primerak... :icon_biggrin:

maverick

meni su te 3052 vise nego odlicne...samo cini mi se da sam zadnji put uzeo 6/0
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ervin

Nakon što sam probao 5/0 pikiram 6/0. Kada sam zadnji put naručivao nije bilo, ali bi trebalo uskoro da ih bude...

Surikarn

Citat: maverick  u Veljača 06, 2013, 17:13:56
meni su te 3052 vise nego odlicne...samo cini mi se da sam zadnji put uzeo 6/0
Ako mislis na one sto sam ti ja rijesio?... to su bile 5/0...a 6/0 su mi jos bolje tj. dosta vece i deblje kad ih usporedis sa 5/0 izgldaju kao da su min. dva broja jace...

maverick

da prve su bile 5/0 ali druge sam sam kupio  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

IVEK 85

Eagle Claw E 635 i drug Veljo sa sportexom t-boron 40 gr.! :hello:

IvanSK

Ivek jeste te udice otvarali malo ili klasika bez zahvata?

IVEK 85

Nismo niš dirali,baš neki dan probao malo povečat luk i nemjenja ništa na jačini,a dobiješ širinu koju očeš jedino je krača za tolko kolko ju otvoriš klještima,za 42 lipe nemaš kaj razmišljat!

Ervin

Evo još jedna četka od ranije, somič 15kg, udica L 2478 2/0 i Kopyto 2"! :icon_biggrin:

IvanSK

Citat: IVEK 85  u Veljača 06, 2013, 21:27:28
Nismo niš dirali,baš neki dan probao malo povečat luk i nemjenja ništa na jačini,a dobiješ širinu koju očeš jedino je krača za tolko kolko ju otvoriš klještima,za 42 lipe nemaš kaj razmišljat!
To i ja mislim,imaš prostora napraviti luk kakav hočeš. :thumbsup:

kova

Serija 3052 od E.C. je prestala da se proizvodi.
Shto je ostalo, ostalo je u pkvm.
U seriji L2478  (trouglaste) uvode BLP (black pearl) - nova zica i zashtita, do 7/0.
:glasses9:

Lomnica_city

Aj iscimaj se baci neku sliku tih (Google nema), ona sa panoa je dosta losa, jos one dole u cosku pa se ne moze napraviti poredjenje sa nekom "opsteprihvacenom" kao 570 ili 575 a sa kojima bi se reklo da su slicne?