Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Surikarn

Citat: IvanSK  u Siječanj 21, 2013, 23:22:37
A kakve su EC 3052?
Ivek jesi uzimao sa Captain Hooka?(zanima me poštarina)

Odlicne udice...samo moras biti oprezan kod odabira velicina. Ja koristim te L3052 6/0 ta velicina mi je odlicna za shedove od 9 do max 11cm.Jedino je problem sto 6/0 nema veze sa ostalim velicinama iz te serije... 5/0 je vec puno tanja zica i opcenito manja udica, na oko izgleda kao da je neki drugi model udice...

maverick

Bas tako....6/0 su odlicne....i nije bez veze najskuplja udica kod njih
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Aj pliz stavi sliku te 3052 6/0 pored 570H 5/0 ako ti nije frka. Koristim 570H 4 i 5/0 pa čisto radi poređenja.
Naidju krize, drukcije grize...

DarioK

Znaci za shed 10-12 cm 570 H treba velicina 6/0, zar je 5/0 tako mala?

ossa

Sa 5/0 570H koristim šedove 10cm , može i za 12cm. za 12 prelazim na VMC Barberian 4/0.

Surikarn

ossa

Jesu iste debljine kao 5/0 ? Zbog kalupa pitam.

Surikarn

Citat: maverick  u Studeni 16, 2012, 15:17:16

Posto nisam koristio 5/0 pa ovako na oko cini mi se da je razlika u debljini... ja sam svoje kalupe preradio za te udice...

IVEK 85

Jel ko naručivao za HR iz  PKVM-a i kakva je procedura,treba navodno uplatit novce njima na račun pa te oni nazovu,dali je uračunata poštarina...

kova

^
Mora se imati "srpska" adresa i uplata iz SER finasnsijskih institucija. Do 5000,00 na rachun kupca ,preko free.
Pozz

dujo rjecni vuk

Ja bi uzeo ove pa nek se j..e ljevam sebi pa nek i koštaju opet jeftinije nego da kupujem gotove u trgovini
http://www.captainhookswarehouse.com/index.cfm?page=detail&hookid=988&view=1

maverick

Uvijek je jeftinije....zato mi i lijevamo sami.  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ervin

Ne samo da je jeftinije, nego je i bolje jer tačno znaš koju udicu si stavio....

Rajo

Fudo 6/0 na 5o gr đigu . Som zategnut na cca 30 metara od čamca na 14 m dubine u jakoj struji . Česta pojava od kada koristim spomenute udice , probijena četka soma . Štap CD BR 15-50 9'10'' . Daleko najbolja udica koju sam imao prilike koristit .  :thumbsup: