Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Izlio nesto 3030 udica, i shvatio da ih vec dugo imam izlivene na iri 15gr, sad sam bar povecao izbor tezina i oblika... Inace udica je prilicno dobra, pomalo federasta bas kako treba, osrednje debela pa i sa slabijom kontrom ima da probije kost veceg smudja, interesantno da su maltene identicne debljine 4/0 i 6/0, razlika je u duzini samo, blizu 1cm, ove manje za sedove 10 do 12cm knap, vece pokrivaju i do 15cm lagano.

IVEK 85

Pozdrav,dali neko koristi udice Eagle Claw 570 H,mislim ih naručit za probu,pa me zanima dali su dosta krače od modela  E 630,da ne uzmem prekratke!

Rajo

Pričekaj par dana dok meni ne stigne uzorak 570H , šalje mi RJ pa možemo skupa naručit ak nam se svidi .  :icon_biggrin:

IVEK 85

Može super,gledam ih malo vidm da su dosta krače,znači negdje od 5/0 do 7/0 bi mogle bit ok!

domba

Ako me primate u društvo i ja bi ih uzeo s vama!  :toothy9:

TOMO

Lomnica_city

Jesu dosta krace, jedno 20% krace, recimo 4/0 je tek dovoljna za seda 8-9cm, ali je bas debela, mogu da zamislim koliko je debela 7/0 i cime ces da probijes vecem smudju kost...

IvanSK

I 5/0 na težoj glavi je premala za shada od 10 cm.
Rajo, ima Klipa izlivenih tih udica pa pogledaj kod njega.

maverick

meni su te 570 h druge udice u izboru...brutalne jake...na prvu se cine kao da trebas kolac da bi kontrirao...ali nije bas tako...kontrakuka je malo udaljenija od samog vrha...ostre jake.....i cijenom su bas povoljne
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Surikarn

Citat: Lomnica_city  u Siječanj 21, 2013, 21:34:47
Jesu dosta krace, jedno 20% krace, recimo 4/0 je tek dovoljna za seda 8-9cm, ali je bas debela, mogu da zamislim koliko je debela 7/0 i cime ces da probijes vecem smudju kost...
Na savjet Maverika sam kupio te udice...i hvala mu na tome...kuda srece da sam ih od pocetka sezone koristio... sto se mene tice najbolja udica od EC,odlicna je i 630,narucio i probao sve sto imaju u ponudi od EC ali ipak mi je 570H prava kuka i cijenom najpovoljnija...
A sto se tice cime da probijes,pa sa bilo kojim stapom koji je priblizno jacine CD BR 50g i jaci... inace 570H najvise koristim na Dunavu,a tamo bacam sa Taiahom 42g i Limenim tako da nemam problem sa probijanjem. Za Dravu koristim slabije stapove pa mi je trenutno za tu varijantu najbolja udica L3052 takodjer od EC. P.S. koristim velicine 6/0 i 7/0, sa time pokrivam shedove od 9 do 12cm

IVEK 85

Gledam na Captain Hook nema veličine iznad veče od 4/0,jel ima ko kakav podatak di bi se moglo naručit večih?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

IvanSK

A kakve su EC 3052?
Ivek jesi uzimao sa Captain Hooka?(zanima me poštarina)

IVEK 85

Jesam davno,dok nisam zajebo nekaj s računom na pay palu od onda naručujem uvjek prek nekog,neda mi se vadit nova kartica zbog toga,poštarina se uvjek vrti od 5-8 $,mislim da je tamo i najeftinije osim e-baya!Kolko je 1000 dinara?