Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Brus

Citat: genjura  u Studeni 18, 2012, 17:01:27
u zadnjih godinu dana koristim matzuo ali red i zadovoljan

Fenomenalne udice  :thumbsup:
Koristim ih u poslednje vreme i zaboravio sam kada mi je smuđ spao  :icon_salut:

alexdja

Ima takve samo sive što liče na kumho i što je najveća 4/0 (mislim da je i lomnica mislio na njih), čini mi se još mekše od kumha ili se varam...

Brus, gde uzimaš ove i ako znaš reci mi da li je ova veličina 4/0 ista kao kod kumho special jig 2434N 4/0 ili je malo veća?
       Nema više divljeg bučka. :no:

Lomnica_city

Nije, dosta je manja Matzuo Sickle od Kumho Sickle, ova prva 4/0 je kao ova druga 2/0...

marin.sk

..meni mustad 32746 i 32786 i ostale njihove black nickle u odlične u veličini 5/0 i 6/0..
..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

kova

"Eagle Claw"
Nadjoh na Netu. Izliva ih jedan u Novom Sadu.
:icon_thumright:

dado

Dule sunce ti poljubim jel si to u ilegali? ::)

Rajo

Dali netko ima slučajno ove 570 H ili L 3052 ?

kova

^
Mislim da ti chlan foruma Surikarn  moze dati pravu informaciju.  :thumbsup:
:glasses10:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kova

Rajo

Dobra udica je ona koja dobro kaći i izvlaći ulov van . Probijena četka soma od cca 3 kg  8)
Fudo 6/0

IVEK 85

Neka drug Veljo potvrdi kako Eagle Claw E630 probija soma,a bilo je i ulova smuđa i štuke da klještima jedva isčupaš udicu van,a moram priznat da je isto tako bilo i fulanja i spadanja s tim udicama,ove smeđe(bronze) dosta brzo hrđaju a iste bjele uopče ne hrđaju,lovim več dosta dugo s njima a ovo su gore moja iskustva pa ti budi pametan jel valjaj il ne,u svakom slučaju normalno da bolje kače udice s večim lukom,a te šta ja koristim su jedne od udica s najmanjim lukom,zato gumu bodeš pliče da udica prije izađe pa imaš veči luk,al su zato jedne od jeftinijih 0,42 kn komad,Rajo ove tvoje su stvarno krvave udice,al da mi par riba spadne s nje brzo bi ih otpisal i vratio se Eagle Claw,jer razlika je u cjeni ogromna,a kad mi vrjeme i vodostaj dozvoljava svaki dan sam na vodi,tak da bi razlika u cjeni bila i više nego duplo,ako ne i troduplo!Usput Rajo te 570 H mi se čine idetičnim onim tvojim a mogle bi bit i jeftinije,provjeri!

Ervin

Citat: Rajo  u Prosinac 16, 2012, 12:55:42
Dali netko ima slučajno ove 570 H ili L 3052 ?

Koristim obe i nemam zamerki.

570 H koristim za vertikalu, veoma jake udice koje mogu da izađu na kraj i sa krupnijim somovima (ako srknu mamac umesto smuđa).
L 3052 mi je za klasik džig. Oštra i žilava udica, fantastično probada.

kova

Serija L3052 ima potpuno novo oshtrenje. Ono se uvodi polako za sve modele i Zica za Klasichnu Bronzu se menja postepeno po modelima.
:glasses2:

rj

uglavnom koristim 570H več dvije godine ...zlo od udice
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom