Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

kova

^
Ali, Raj za - djep, ;-)  he he
:glasses2:

rj

nisu skupe i nema otkačivanja ribe
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dado

Slažem se sa ova dva stara filozofa ::)

kova

Evo da bude "homemade silikoncima" bolje pojasnjeno.
:glasses1:

Lomnica_city

Jel koristi neko ove 3030, kakve su sto se tice zilavosti i debljine zice, jel OK za krupne zimske smudjeve, jel se vrh ne tupi lako? Moze i neko poredjenje sa ovim najpopularnijim, 570H, 630H...

kova

^
U srazmeri velichine udica (brojeva), tanja od 630. Uradjena po Francuskom pandanu. USA/Serbian Speciale. Postoji i 4/0.
Tvoj zemljak (regionalni) Vida, ti moze pomochi u detaljima.
:thumbsup:

genjura

zrinkoos matzuo je zakon  :hello2: :notworthy:

genjura

ajd sad ovako aberdeen kovana smeđa udica dužine 6cm širine2,2cm  mislim da je 5/0 i da je vmc . inače veoma zanimljiva udica , da li je nekome poznata ,koji model ili nešto pošto ja više nisam 100% siguran

genjura

da li 570H paše u kalup sa crvenim vmc barbariankama

maverick

pasu neke , neke ne...otici cu kasnije pa premjeriti koje idu...mada kalup se malo doradi i idu sve udice unutra
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

genjura

maverick :thumbsup: :love7: pravi si .uzeo bi te 570h pa me zanima pošto sam kalup radio po vmc-u

maverick

mjesto gdje ide oko od udice malo razbusis..onaj pipac koji viri poravnas...i sjedaju skoro sve
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

domba

Ja to napravio na svojim kalupima i pašu sve vrste i veličine  :icon_thumleft:

genjura

ma ako je to problem onda ok to je već odrađeno

maverick