Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A lošije izgleda to u svakom slučaju ali pecam na te udice od kad su stigle....jbg lovim ..kačim..probijam...zapinjem i nikad u zivotu nisam naostrio udicu...Tako da sigurno je lošije ali bas nisam primjetio neku razliku u realizaciji...ovo je moj stav i moje iskustvo...ne znam kako drugi prolaze s tim novim oštrenjem. Isto tako mišljenja sam da i da ima neke razlike jača kontra ce to sve ispraviti a ionako udaram kao divljak da moze biti i tupa udica  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

YUGO BOSS

Ma poenta zbog koje sam izneo diskusiju ove smo skoro narucili u pkvm kod vorbisa(ovde mu je drugaciji nick mislim kova) i dobili ove leve(za koje mislim da su bolje) :D
Pa pitanje jesu li vratili na staro ostrenje ili su samo stare zalihe(sto je malo verovatno jbg ipak se preslo odavno na novo ostrenje)

rj

ma može da bode i kroz "kost" meni je zlo kad vidim now 570h
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mata postar

Citat: maverick  u Siječanj 11, 2016, 12:07:49
A lošije izgleda to u svakom slučaju ali pecam na te udice od kad su stigle....jbg lovim ..kačim..probijam...zapinjem i nikad u zivotu nisam naostrio udicu...Tako da sigurno je lošije ali bas nisam primjetio neku razliku u realizaciji...ovo je moj stav i moje iskustvo...ne znam kako drugi prolaze s tim novim oštrenjem. Isto tako mišljenja sam da i da ima neke razlike jača kontra ce to sve ispraviti a ionako udaram kao divljak da moze biti i tupa udica  :stripii:

isto tako i kod mene iako se volim pocastiti nekad sa boljom udicom ako nadem

maverick

Za pijesak koristim daichi ali za panjeve i kamen mi bas i nije neka skupa jer kidam podosta...pa onda neki jeftilen prolazi odlicno u mojim ocima  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Citat: Batica  u Prosinac 28, 2015, 09:46:02
Ne znam kako je kod vas ali u Srbiji opsta nestasica jig udica. Pre svega kvalitetnih, jakih i u velicinama 5/0, 6/0,7/0.  Nema ni Mustada, Eagle..
Kupio nove Kumho 6/0 i mogu reci dobra udica aberdeen model, veoma slican Mustadau 32629 6/0.

Jel se dobro drzi kad zapnes?
Samo da onako isto ne lako lomi kao stara, svaka 3. je zavrsila na kraju kao flexy jig, a tek o tupljenju cim pipne kamen da ne pocinjem, jedan dan smo ceo dan presedeli kao budale u camcu, i ja jedini dobijem smudja, dovucem do camca, jbt sigurno blizu 2kg, srecan kao malo dete, iiiii... odeeee!!
Udica je samo jednom kvrcnula o nesto i lako sam je izvukao ali i to je bilo dovoljno, kad sam je pogledao bilo mi je jasno zasto je spao, jel nova bolja?

rj

ja naručio 500kom 570h 6/0 staro oštrenje  :icon_thumright:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Batica

Kumho udica, nema mrdanja i ispravljanja.

Vrana

Citat: Batica  u Veljača 24, 2016, 07:21:21
Kumho udica, nema mrdanja i ispravljanja.

Koje Kumho?
Ja sam imo dvije vrste Kumho udica i neznas koja je gora  :uf:
Cold and Ugly

ossa

Verovatno osonesi , pošto su im aberdinke go k...c. Mustadove su 20 puta bolje. A eagle claw su best buy  :hi:
Naidju krize, drukcije grize...

Vrana

Citat: ossa  u Veljača 24, 2016, 08:10:54
Verovatno osonesi , pošto su im aberdinke go k...c. Mustadove su 20 puta bolje. A eagle claw su best buy  :hi:

Je ossa potpisujem Eagle Claw je super......ja koristim 3052 6/0-5/0 i zasada  :ok:
Cold and Ugly

Žorž

Citat: maverick  u Siječanj 11, 2016, 19:44:39
Za pijesak koristim daichi ali za panjeve i kamen mi bas i nije neka skupa jer kidam podosta...pa onda neki jeftilen prolazi odlicno u mojim ocima  :stripii:
Mav,već sam pitao ranije al' nije bilo odgovora,jel' imaš neki link za daiichi udice,ovo što sam ja izguglao ili su ta mala frutek pakovanja ili gde i ima po100kom.makisimalna veličina do 5/0 :hi:

vatrogasac

Kako bi ja doso do 570H 4/0 i 6/0 bar po 200kom svakih

Vrana

Citat: vatrogasac  u Veljača 24, 2016, 09:07:40

Ovisi koje?
Inace ih ima u Kapitalcu a cijena je ok  :thumbsup:
Cold and Ugly

Žorž

Citat: vatrogasac  u Veljača 24, 2016, 09:07:40
Lako,ako je Kova pkvm nek kaže koje veličine imaju na stanju i dali ih imaju.Pozovem,naručim i donesem do Osjeka,a posle se dogovoriš kako ćeš preuzeti :hi: