Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

Batica

Te sam prestao da koristim odavno. Mada kada su se pojavile bile su dobre. Nije bilo velikog izbora udica. Bilo je ali duplo skuplje.

zvona

Jel netko koristio ove nove EC 3052..prije su bile black nicl..a i čini mi se da je oštrenje drukčije na novom modelu stara je imala ikrugli špic 6/0 500kom dođe 60.40$

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

Vrana

Citat: zvona  u Veljača 25, 2016, 18:53:14
Jel netko koristio ove nove EC 3052..prije su bile black nicl..a i čini mi se da je oštrenje drukčije na novom modelu stara je imala ikrugli špic 6/0 500kom dođe 60.40$

Ja ih koristim vec dvije godine i nema greske  :thumbsup:  :thumbsup:
Cold and Ugly

Mariorhr

Odlična udica...imam ih jedno 500injak komada izlivenih...crne su jedino je na slici srebrna...u naslovu ti piše Platinum Black i da Needle Point su što se meni u ovom slučaju uopće ne čini loše...jedino ne zaboravi shipping na tu cijenu i naravno državne namete  :icon_thumright:

zvona

Ma koristio sam nju prije pa je onda nestala u srbiji..koliko bi išlo još gore na tih 60$

Mariorhr

Oko 25$ shipping i ako nemaš sreće PDV...znači samo udice sa shippingom su ti oko 580kn nešto malo preko kune po komadu

zvona

Pa da..al cudi me zasto ih nema u srbiji..nisam siguran al mislim da ih mozda godinu dana nema..6/0 kad sam trazio..5/0 se da nac neka stara zaliha ovih ne..mario kad bi nas par naručilo udice pod jednu adresu jel..onda bi nas carina sigurno dočekala rasirenih ruku??

Mariorhr

Onda bi bilo  :eek: Osim što bi te dočekala sumnjala da švercaš s tim s obzirom na količinu koju naručuješ, imao bi problema...uvijek je bilo bolje narudžbu rasporedit na par adresa

Vrana

Citat: zvona  u Veljača 26, 2016, 08:21:33
Pa da..al cudi me zasto ih nema u srbiji..nisam siguran al mislim da ih mozda godinu dana nema..6/0 kad sam trazio..5/0 se da nac neka stara zaliha ovih ne..mario kad bi nas par naručilo udice pod jednu adresu jel..onda bi nas carina sigurno dočekala rasirenih ruku??

Navodno se ta udica vise neproizvodi... :uf: ali kod amera ih nije problem dobiti.......mislim da se tu radi o trzistu  :angry5:
Cold and Ugly

Vrana

Citat: Mariorhr  u Veljača 26, 2016, 08:47:56
Onda bi bilo  :eek: Osim što bi te dočekala sumnjala bi da švercaš s tim s obzirom na količinu koju naručuješ i imao bi problema...uvijek je bilo bolje narudžbu rasporedit na par adresa

Ja sam zadnji put narucivo 1000 kom i uvijek oni na carini misle da sveras...... :red-card:

A sad u 5-6 mj. budem narucio 5000 kom.......opet svercate udice, e da sad ih svercam  :laughing7:
Cold and Ugly

Lomnica_city

Pazi da ne prodjes kao ja sa nasom carinom, vratili mi nazad 1000 troka jer je "trgovacka kolicina", iako sam liku rekao da ja i drug pravimo glavinjare i da nam treba ta kolicina jer potrosimo tih 400-ak glavinjara za 3-4 meseca top sezone, kida se od 2-3 pa i do blizu 10 po ribolovu, a lik mrtav ladan "dobar ribolovac ne kida, a kazi drugu da naruci posebno za sebe, ovo ide nazad"!!!???

kova

^
Posle vam P.VM skup, he he  Milo mi ovako chutu, bez uvrede. Bolje se skoncentrishi na derbi ;)
:glasses9:

Lomnica_city

PKVM nema VMC i to 9626 koja je po meni NAJBOLjA udica za soma ali kod nas nemoguca za naci, pogotovo da su to neke normalne pare (drzi Djura jednu saku udica, 40 kinti komad, a lani bila 25 kinti drugde)... Odustao sam od fudbala jos od snajderovog doba, pobedili ili izgubili isto mi...

šajzika

Posto sam u teškom deficitu sto se tice jigg udica. Jel moze neki link sa ebaja ili neke druge stranice sto prihvaća paypal
Uredne udice normalne cjene
Hvala :hi:
Audentes fortuna iuvat