Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

dado

Za starog Josipa R. ,jedna informacija...!
U Interland-Varaždin(tel.042/233-470) ima Fudo udica.Cijena za 5/0(dovoljno za varke do 13cm) je 2.10 kn/kom.
Udice koristim 2 godine i prave  su smuđaroške... ne pretanke,žilave,kratak vrat i dobro ubadaju!!!!!
Naravno,ima i većih,ali ove pokrivaju moje pecanje :occasion14:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kawasaki

Udica je mrak al mi je 2.10 kn puno
Kad bi barem bilo negdje za manje love... :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Citat: dado  u Rujan 23, 2014, 13:26:38
Za starog Josipa R. ,jedna informacija...!
U Interland-Varaždin(tel.042/233-470) ima Fudo udica.Cijena za 5/0(dovoljno za varke do 13cm) je 2.10 kn/kom.
Udice koristim 2 godine i prave  su smuđaroške... ne pretanke,žilave,kratak vrat i dobro ubadaju!!!!!
Naravno,ima i većih,ali ove pokrivaju moje pecanje :occasion14:
Ne širi dezinformacije,nekad bilo i po toj cjeni,provjeri koliko su sad ako ih ima.....

rj

Batica

Mislis ja sam ti uzeo:D:D

Batica

Problemi sa netom i dva puta poslata poruka

rj

:eek: opaaaaaaaaaaaa... ti si taj  :bye:  :bye: net je čudo  :clap2:

Batica

Taj li si ti tetku ti :D:D...hahahaha.

Javljam veceras da li sam uspeo da ubedim moje da svratimo do Osjeka. Jer hoce da idu u Italiju u soping. Ja ne idem jer nema prodavnica sa pecoroski priborom u trznim centrima :D

maverick

Ok a da sad malo zakuhamo situaciju  :stripii: kako su ostrene 3052...u čemu je razlika od nove 570 h...u cemu je razlika od wmc onih crvenih koje se moralo otvarati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Kugla

Koja je ova odmah ispod ove crvene, e ta mi se nekako čini najboljom

Slaven

Poglavici je izgleda stvarno dosadno kad mu se dalo pronać sve te udice, privezat ih i poslikat :takoje:

rj

Citat: maverick  u Rujan 25, 2014, 10:32:03
Ok a da sad malo zakuhamo situaciju  :stripii: kako su ostrene 3052...u čemu je razlika od nove 570 h...u cemu je razlika od wmc onih crvenih koje se moralo otvarati  :stripii:

mlad si pa da te kum podući ....
premjeri debljinu žice 570h i 3052
valda ćeš skontat  :stripii: :stripii: