Jig udice

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 15:17:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

zvona

Rj koji je model od mustada..di se moze kupit?i koja je veličina idealna..jel 6/0 kao u egle claw

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Lomnica_city

rj

mustad ona lijeva na slici

Batica

Sta kazes? Udica ubica!:D

rj

baš ebena udica ....jača od 570h a nije deblja  :ok:

Batica

Rekao sam ti. Jeste malo skuplja 18din kom ali zver. Na soma bez problema

Lomnica_city

To bas i nije "malo skuplja", ja sam upravo uzeo par stoja 570H 4/0 (stari vrh) i cena im je bese 830 dinara na kesu od 100 komada, razlika je duplo i jos vise.
A 575-ca jel menjana, ona je po svemu sem po duzini ista sa 570H, znaci kome je pasovala recimo 5/0 570H uzme 575H 3/0 ili 4/0 i to je to, mada treba proveriti sa prodavcima da li je ona menjana ili ima stari vrh, jer i oni se ogradjuju (ali bi na mail verovatno mogli da se ubede da proberu stari vrh):
"Gold Finish Aberdeen Hooks.
Same as 575 except the hook is made from a heavier wire.
Please Note: Eagle Claw is in the middle of an inline change on some of their hooks styles. They are changing the point from a regular point to a "Needle Point" type point. This change includes making the barb smaller and more inline. We are unable to guarantee which style point and barb you will receive. Actual hook may vary from the picture above. We apologize for this inconvenience."

http://www.barlowstackle.com/Eagle-Claw-Jig-HooksbrStyle-575H--P388.aspx

zvona

Zahvaljujem n odgovorima..a gdje bi ima u apatinu kupit tih mustadovim..uzeo bi 100kom 3052 i 100tih mustadovih 6/0

Batica

Eagle ima u MG srvisu i u radnjama koje saradjuju sa PKVM. A Mustad u Crapologiji.

zvona

iz carpologije imam direkt vezu za slav.brod..a egle claw 3052 ima u apatinu u radnjama..pogledat cu veceras sve

mossi

Citat: Batica  u Listopad 04, 2014, 10:15:10
Eagle ima u MG srvisu i u radnjama koje saradjuju sa PKVM. A Mustad u Crapologiji.

:stripii: :stripii: :stripii:

Batica

Darko

kolika je dužina udice 4/0 i 5/0  EC 570H ,  imam 6/0 pa neznam koliko su ove manje velike
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

zvona

Imali koja dobra duša da bi mi kupila 100udica 3052 6/0 i 100kom 32833 6/0