oblik jig glave

Autor Darko, Studeni 28, 2012, 21:32:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dibidus

koristim tu glavu za lerovanje sa duugačkim udicama (7/0 i 8/0), al obavezno koristim onaj brzi super-ljepak jer znaju male lopuže da svuku mamac

ossa

Jeli to ovaj kalup ?

trebalo bi da je.
Naidju krize, drukcije grize...

kajman

Za Dunav vrh vrhova ja ih koristim obilato kao i shad had ipak ovaj oblik je na prvom mestu!!!!  :notworthy:

ossa

U planu mi je da uzmem...

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

ossa

Ima na prethodnoj strani linjak, pa vidi. Ja ću tamo naručiti iz SFR Njemačke.

alexdja

E jebga, toga sam se bojao da ćeš reći... :be happy:

Jel naručuješ sa sajta (plaćaš poštarinu) ili ti donosi neko?

Možda ima još zainteresovanih, razmišljao sam, iako znam da na težinu ide veća poštarina, ali ako naruči recimo nas 10, pa nek bude 100€ poštarina, to izađe 10€ po glavi stanovnika, a ne 30€... :idea1:

TopMix

Čika Kajman, ako može  malo objašnjenje prednosti ovog, u odnosu na okrugle, shed i ostale oblike olovnih glava.

ossa

ALEHXÐA
Juče mi je stigao paket odande (iz sfr njemačke) od rodbine. Za paket težak 3.6kg je poštarina izašla 35eura. Sada mi još ne treba taj kalup pošto imam nekih drugih (okruglih i erie) u toj težini, ali zbog "lerovanja" ću morati da kupim, s tim da kada se tamo naruči postoji još i njuhova poštarina. No videću kada mi neko bude tamo išao da to obavim, jer je skuplja poštarina nego ćar. :toothy9:

alexdja

ossa

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: TopMix  u Prosinac 26, 2012, 13:25:45
Čika Kajman, ako može  malo objašnjenje prednosti ovog, u odnosu na okrugle, shed i ostale oblike olovnih glava.
bolje zapinješ  :laughing4:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Macor nabavio kalup a ja ga zaplijenio  :icon_biggrin: definitvno glava koja bolje ide na dno i laksi ler nego s okruglom recimo...posto nemam neke stapove koji su namjenjeni za 100 gr ove 60 idu di god treba...olaksava kad imas laksi pribor a treba da ronjaju do besvijesti...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Da, s manje grama stižeš gdje si zamislio :icon_thumleft:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.