Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

rsimon4

Citat: rj  u Srpanj 03, 2016, 08:34:49
Citat: rsimon4  u Srpanj 03, 2016, 08:24:58
Citat: rj  u Srpanj 03, 2016, 07:33:41
bilo je zabavno i "ukusno" skontali smo da je mudri svakog od prisutnih prevario ...neke i dva puta  :icon_scratch:  :uf:

Na svu sreću pa si prije vecerao kobasice!!

"eko salata" je apsolutni hit  :stripii:

Salatu je rijesio Miha!
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

rsimon4

Citat: kobac  u Srpanj 03, 2016, 08:19:13
Citat: maverick  u Srpanj 03, 2016, 05:32:26
Citat: rsimon4  u Srpanj 02, 2016, 21:49:09
View My Video

Ono kad pozoves Rupeta Šimića i Mudrog na janjetinu, neprocjenjivo!!

Baš mi žao što nisam mogao od posla.... :ok:

Sto ti znas ?

Sto ti znas da mi ne znamo?

Citat: kobac  u Srpanj 02, 2016, 22:20:12
Moram priznat jako zanimljivo društvo,....s raznoraznih aspekata.. :stripii:
Neki su sinoć bili na vodi!!!
A i pred tobom je dug put....ajd sto ne znas sta se dogadja uzvodno...ali vidim nisi upucen ni na svom terenu  :stripii:

a  jbg sad, razloga je više...sve je to povezano moj mav...i oni odozgo i ovi odozdo..čini mi se da neki bolje znaju raspored nego ja..(nazalost).. :uf: :uf:
volio bih da imam više "slobode u igri" :dontknow: :crybaby2:
drukčije bi pjesme pjevali... :ok: :stripii:
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

maverick

Kobac ima pokvarenu mastu i sanja da nas jednog dana sve ulovi :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Nek se slobodno javi onaj koga sam ja prevario i to javno neka kaže...a kad smo već kod prevara evo da ljudi znaju o kakvoj se prevari radi,ja dobio tu stelu par dana prije,nisam je ni provrtio niti imao na pameti da je prodajem,RJ bio kod mene i vidio ju i počeo kmečiti ajde prodaj ajde prodaj...i još rekao jel može na majke mi,nema sada para ,daće kada bude imo.prošlo nekoliko mjeseci,dao pare,sve ok,prodao on rolnu i nakon par mjeseci opet se javlja taj lik i kaže da je rolna neispravna,svako normalan će sve shvatiti i vidjeti da tu nema nikakve prevare,da je bila neispravna vjerovatno bi i RJ odma kužio da je neispravna a i taj lik bi odma skužio a ne da se rolna čudnim čudom vrti kod trojice i onda onaj treći skuži da nevalja,a kad smo već kod prevara isto tako je kmečio da mu donesem rakije za kompenzaciju za tvistere,i kad sam doneo,normalno dao pola,kao sad nema a i tako tako će da prođe sezona pa će mi dati svježe,normalno nikad nije dao,za zadnje palačinke što mi je ljevao dobio litru rakije i pivo i moj materijal,a ja opet dužan,strašno....

rj

Nek se slobodno javi onaj koga sam ja prevario i to javno neka kaže

mene si prevario
Mihu za kineski macuo udice pod original
da ne nabrajam dalje  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Ne bih ja ulazio u to tko je kriv a tko prav u ovoj priči no Miha koliko vidim ti ćeš morati što prije posaditi još jedan šljivik,naime ti čim nekog pozdraviš taj traži litru rakije :stripii:

pajdo77

Pardon tjeo sam napisati "Mudri" a ne "Miha",zbunilo me ovo "daj rakije" :rofl2:

rj

za "litru rakije " izlio sam mu 40 "palačinki"  :takoje: skuplja od chivasa 12year old  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

Citat: maverick  u Srpanj 03, 2016, 11:47:23
Kobac ima pokvarenu mastu i sanja da nas jednog dana sve ulovi :stripii:

kobac sanja da dobije barem 5+1 na jackpotu... :headbang: :headbang:

sto se nekih igrača tiče,..to ovisi kao što rekoh o mnogo stvari... :dontknow: :dontknow:

pa nije baš da zbog vas nemogu spavat... :stripii: :sleepy2::stripii: :sleepy2:

ima dana, polako,..samo daj božezdravlja...lako ćemo za ostalo... :ok: :ok: :pirate: :pirate:

kobac

Vole daljci i dobre cevape pojesti...
Malo Janka, malo ćevapa, malo smukija...niste vi ni ludi...

ĆIĆOK

[IMG]http://i65.tinypic.com/2q0r0w0.jpg[ Evo jednog sam ispekao danas da ubijem tugu zbog ovog vremena jer nemogu na pecanje!!!!http:

pajdo77

Teško ti bilo naći dobar razlog :stripii:

ĆIĆOK

Kugla

ibro dirka