Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ĆIĆOK

Samo prirodni mamci(tritikal,malo kokuruza,sijeno i paša.
Jedan prodan a drugi za pecaroše.
Žena hrani marvu a ja sada progledao jer bilo je napeto do samog kraja.

šajzika

Ovaj drugi (za pecarose)
jel to imate druzenje ?
Audentes fortuna iuvat

ĆIĆOK

Sretneš ovog sretneš onoga riječ po riječ na ribolovu sve su to prijatelji bar ja to tako gledam a par dana pada kiša Drava izvan korita pa reko kad već gulim nazvao  kolege sa kojima se srećem i nije trebalo puno eto nas na okupu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..a ko to more platit  :clap2:
.. :hi: :occasion14: :notworthy:
.. :baba:

BeGo

Jucer u Cerni..38. Zetvene svecanosti

Stepa u akciji sa predsednikom org. Odbora

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

mossi

Fina ljuta sve extra!

Pakao od vrha, pri peteljci ZLO!  :tongue3: :icon_thumright: Od zeleno-žute ljuća 5x!

Da se ljutina ublaži.  :takoje: :ok:

http://matadornetwork.com/life/22-worlds-hottest-peppers-eat-them/

kobac

malo papričice pa bude :angry4: :angry4: :laughing8: pa onda malo :pije: pa onda malo :jede: pa onda opet malo :pije: :pije:
a ujutru bude :pottytrain2: :pottytrain2:
:rofl2: :rofl2: :rofl2:

mossi

Nije bilo jutros.. nego popodne ..  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2:

mario123

Eo i ja kuhao. Mali teletine dinstano na luku, crvenog vina ,lovora, vegete, bibera, suha smokva  ;D
Malo se pocastio nakon rjesenih svih ispita.
Sam sam sebe iznenadio ovo nije bilo nimalo lose  :ok:
I ovako sam samo slikao poslje sam tek grabio :rofl2:
I kruh sam pekao jer mi se nije dalo u trgovinu  :uf:

dxdandy

Citat: mossi  u Kolovoz 04, 2016, 20:28:16
Fina ljuta sve extra!

Pakao od vrha, pri peteljci ZLO!  :tongue3: :icon_thumright: Od zeleno-žute ljuća 5x!

Mislim da je to chili habarnero paprika. Jer ako je, onda imamo iste ljutice. Ja nista ljuce u zivotu nisam jeo. Ludilo od paprike...leci sve...jednostavno spali  :angry4: :angry4: :angry4:
Nisam jos uppoznao nikoga tko moze ove moje pojesti tj. jednu cijelu...svi odustanu vec na prvo cetvrtini...ma sta cetvrtini...tri griza i svime previse... :vrag: :vrag: :vrag:
S jedinom razlikom sto su moje tamno crvene. Sto je crvenija to je navodno ljuca...

Denis.M

Punac I ja ubijamo vrijeme= maksuziju ( samo je flaša kupovna, tekuća kruška je domaća) dok ja ne zbrišem na Savu špinat!

pajdo77

Ja bih nakon ove klope i tih krušaka vjerovatno odgodio blinkerisanje,neće riba pobjeć :stripii:

DIDAPATAK

..Pajdo..nečitaš između redova...Denis je sa puncem guštao..a tu onda spadaju i njegova draga ćerka(dakle žena) ..pa najmiliji rod..hoću reći punica, ponešto djece..pridodana tetka ,strina ili ujina i sl.
..zato čovjek ima lijepu ispriu da zbriše na Savu...a što će tamo raditi manje bitno  :stripii:
.. :baba: