Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Da, tko to voli još jesti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

nekinho

mlb

Najs!!I ja uskoro počinjem opet sa krematorijem , nego šta će ti ta armaturna mreža na zidu? :sha:

alex7777

Citat: mlb  u Studeni 08, 2018, 23:02:41
Najs!!I ja uskoro počinjem opet sa krematorijem , nego šta će ti ta armaturna mreža na zidu? :sha:
drzi mu da mu nepadne  :rofl2:

maverick

Citat: mlb  u Studeni 08, 2018, 23:02:41
Kad je mastor radio šamot, umjesto da ga ozida uz zid on ga je nalijepio i onda je to sve ispucalo....stavio armaturu dok ne dodje lijepo vrijeme pa ce netko to prezidati...Ja to nisam znao a očito ni majstor koji je radio

mlb

maverick

Ljepio je šamotnim brašnom, ali ploče samota je ljepio na sam zid od ove obične cigle...koji se vidi izvana. A on se različito širi i skuplja u odnosu na šamot i tu je došlo do odvajanja. Kod Simbe i ostalih koji nemaju tih problema, uz taj zid od fasadne cigle je ozidan i ovaj od šamotnih...isto šamotnim brašnom ali odmaknuto je skoro jedan centimetar. Kod mene se to koristi svaki tjedan, ali na proljeće ide remont...zidanje šamota i moram malo podici dimnjak....

retfala

Imam cijevi 16x16mm dođi i vozi..meni je najstor napravio okvir od njih...vrhunski izgleda...armatura ce se savijat od temp...

mlb

Kako mi je rekao majstro koji je meni radio da je jako bitno dobro premazati zid staklenom vodom prije zidanja ! Doduše i nagurao ih je na knap kad je zidao tako da nemaju kuda!

maverick

A ja o tome nisam znao puno, izgleda da ni majstor nije bio puno pametniji  :stripii:, mada ja sam pitao njega a on izgleda nikog...e sad jeli mazao...ne znam, znam samo da nije bas najbolje...armatura stoji vec godinu...malo se isavijalo ali osim estetike nema nista loše u njoj...s tim da bas bas puno koristim rostilj...Kad dodje proljeće onda cu nesto kemijati...pa dotle ce biti i tvojih iskustava na tu temu...Danas je jbg doslo vrijeme da nema majstora nikakvog...ni lošeg ni dobrog..svi ošli nekud  :uf:

Citat: retfala  u Studeni 09, 2018, 11:31:56
Imam cijevi 16x16mm dođi i vozi..meni je najstor napravio okvir od njih...vrhunski izgleda...armatura ce se savijat od temp...

Po nabavnom cijeni  :stripii:

retfala

Naravno...ulazna cijena je 0

mlb

mlb

Za sada se dobro pokazalo!! Ovo je zadnji vikend u sezoni pa ću konačno imati malo više vremena za ove akcije!!