Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Zvona je frisak u braku pa nema vremena od zene u ribolov...a rece da ce navratiti i do mene ali ocito ga smudj zadrzao  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Hahaha.. žena pušta na pecanje al posao neda.. ma.kod greysa sve sitni smuđevi ko babuške puni kostiju hahahaha   :whip2:

mossi

Ko zna šta si ti jeo moj Zvona?!  :icon_geek:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Ma neeeeeeeee, Greys je rekao da lav isključivo lovi smukije, a možda su stare zalihe u pitanju :beee: :beee: :beee:

Greys

E moj Zvona, ti u navici pljuckaš, a ovdje ništa za pljuckat, nema kostiju-neeeema   :toothy12:
Kake zalihe, ribu stariju od 30-ak dana nejedem, a i žalosno da nema friškiju, tješite se  :toothy12:

miha

kod Greysike smuđevi samo za praznik  :hello2: ovo bio bucov lanjski garant :hello2:

Kugla

Citat: miha  u Prosinac 15, 2013, 19:54:35
kod Greysike smuđevi samo za praznik  :hello2: ovo bio bucov lanjski garant :hello2:
Ajme Miha  :toothy9:

nema potrebe citirati post koji je neposredno iznad tvog

zvona

Hahahaha šov.. al bio je dobar bucav..nemam rijeći..  :icon_biggrin:

raso

Sutra su mi u planu bijeli bubrezi, još samo da ih nađem :beee: :beee: :beee:

dravski pecaros

malo nuz utakmicu da se pregrize  :toothy9:

Hemingway

posto se danas posti ...

1.) Hobotnica

2.)  Orade

a za sutra .. jedan specijalitet ...crnoglava iz Schwäbisch Hall  :whip2:  :snorting:

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Hemingway

stvarno neznam hoceli ovo valjati ...

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Juzba

neko nešto a on peče guzicu :stripii:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

raso

Jeste li napravili kolače, upravo pripremam tradicionalnu novogodišnju baklavu  :flasica: