Neće ovo valjat

Autor Slaven, Studeni 29, 2012, 08:24:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

Još malo napravim od šljiva :jede: :jede: :jede:
A radilo se malo i vijagre :pije: :pije: :pije:

Slaven

Citat: Kugla  u Srpanj 25, 2014, 18:51:48
Hheehe a znaš kako je čim je malo bolje odmah po starom, al ovaj put ne ne , moram paziti  :ok:

Ma joj znam, nije ti lako. Neku rekreaciju si uvedi, ja sam prije trco, sad bicikli i setnja po brdovitoj sumi

maverick

Susjed je sad poduzetnik....neka si nabavi sekretaricu pa nek se malo rekreira hehe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Neku malo mladu, odma ce ga dic iz mrtvih :takoje:

Kugla

Dobru terapiju mi prepisujete, moram dobro razmisliti o vašim prijedlozima  :ok:

ČADA

Evo Raso nesto bolje od pekmeza. Jaric ispod peke bio
Je i čobi predjelo  :jede:, a bogami bilo i  :pije:

Slaven

Jel sureni :jede: :ok:

Ps. Raso, Jozef, Kugla kako zdravlje :stripii:

DIDAPATAK

..koliko vidim nije šureni ...ošureni su oni( pa i ja snjima) koji nisu bili nazočni  :stripii:
..sreća pa imamo ovako kišnih dana za ovakve bakanalije  :pije: :jede: :pije: ...tko bi to na plus 35... :stripii:
.. :baba:

raso

Citat: ČADA  u Srpanj 25, 2014, 23:40:09

Bezobraznik jedan, pečeš peku 3,70 m od mene i nećeš se ni javiti. Zbog opasnosti da dođem u napast da vam otmem tepsiju morao sam sa  :character0032: otić vatat ne dorasle smuđeve :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Jožef1

Slaven provokator  :stripii: :stripii: a o Cadi da bi rijec progovorio  :uf:  :hi: Kuglo prijatelju, ne daj se  :icon_thumright: kakva tajnica  :icon_scratch: dosta ZA nas ova dvojica, Slaven i CADA  :pirate: a jesu gurmani  :hi: :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Kugla

Slavene zdravlje je bolje, vidiš da me već tjeraju i da krečim po kući, al nije mi teško samo da bude sve ok. A nisam admin ni moderator ali dajem Čadi žuti karton, pa opet me se nije sjetio a bemti.

Slaven

Citat: ČADA  u Srpanj 25, 2014, 23:40:09

Ovo stvarno nist nevalja, a di su krumpiri

ps

Ovaj Čada je postao najveći provokator na forumu, blokirajte mu postavljanje slika u ovu temu.  :rofl2:

ČADA

Slavene nije bilo šureno oderali smo ga  :pirate:, a krumpiri debljaju  :stripii:. Rašo ne znam kako nisi osjetio dim :angry4: naš član Goc slavio rođoš

TonyC

de čada neprovociraj ljude , stavi sliku i čobanca  :stripii: :rofl2: :stripii:

šta da kažem , dvaput grabio čobi , pa ga poklopio sa jaretinom a sve sam zasladio sa krempitom !  :jede: kum goc se iskazao kao pravi domačin !  :hi: