Strah (iznenađenje) na vodi

Autor Mariorhr, Ožujak 15, 2014, 08:52:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mrva

ja sam se u subotu malo kupao u Dravi sreca pa sam se uspio uhvatit za jedno drvo inace bi bio u crnoj kronici...dobio smudja i nisam ga imao kak prihvatit posto meredov nisam nosio a grip mi bio 10tak metara dalje na drugom mjestu i pokuso se lagano  spustit uz bent i poskliznem se...mokar kilometar i po pjeske do auta, robu u gepek i 30km do kuce u gacama...od sad mi vise nece bit tesko nosit meredov sa sobom

river

prije koju godinu,dočekao mrak na vodi,staklara,idem uzvodno nazad,zapne motor za granu pukne ština a voda dere pred staklaru a veslat na obalu mal problem jer je sve u panjevima i ako me nasadi....dok sam se lagano privlačio i spuštao,menjao štifnu,spustila se magla da na 10 m nevidim ništa...ajd lagano gas pa ugasim...slušam...uh obala...pristanem pa reko ostavit ću čamac tu pa nekog zvat da dođe po mene...kad ono nešto ne štima...ja na obali a voda teče ljevo  :idea1:
tad sam shvatio da sam na pogrešnoj strani  :uf:
krenem lagano,računam tok vode itd...i opet na krivoj strani...
usro sam se tad ko nikad...
nikad više u maglu...

maverick

A sad se sjetih , vodi me kum na pecanje...i silazim niz neko blato...okliznem i sve skupa s štapom i varalicama padnem u vodu...I sad očekujem da mi pruzi ruku...da izadjem...ma jok...on uzeo telefon i javlja redom kako sam pao u vodu a ja čekam dok zavrsi razgovor... :stripii: Nisam se bio uplašio ali sam se bar nasmijao na svoju muku  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

još su tragovi noktiju u obali  :rofl2: grebo si ko  :smjeh:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom