Strah (iznenađenje) na vodi

Autor Mariorhr, Ožujak 15, 2014, 08:52:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

ti si nekidan kumu najavio da ce mu zvonkec biti potreban
Audentes fortuna iuvat

kawasaki

e pa ovo je sad sve sumnjivo
mora da je kum prestao pomagat oko silikonaca

:hi:
Brzi od Bolena.

Stepa

Citat: mlb  u Siječanj 31, 2015, 22:20:51
meni su večeras. ad sam vadio čamac murijaci izpregledali gepek , komore, ruksak nema gdje nisu zavirivali i pitaju jel imam kakvo oružje  :eek:
Stara i već isfucana fora da ti naprave premetačinu,kao ono imamo dojavu da je netko pucao i usput česljanje.
Imao sam par takvih situacija na spustu i zadnji put sam ih zamolio da malo promijene scenarij ali očigledno još nisu :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

rj

jedini put kad sam se uplašio bio je udarac groma u topolu cc 500-600 m ispred mene...ljeto ..kiša lije ja sa pol gasa vozim čamac  ...kad je to roknilo  :eek:  još se  jedan krak munje se odbio od drveta i ko svjetleča zmija protegao preko vode .. yamaha se ugasila ...horor ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Pecam na kanalu sa drugarom belu na plovak kad odjednom neka buka brujanje, a
preko nas preleće ogroman roj pčela, crnilo se nebo, mislio sam da će biti skakanja u kanal.
Taj prelet je trajao malu večnost, a pčele su letele možda metar dva iznad glava.
Na svu sreću sve je ispalo OK. Te godine je još jedan roj preleteo kanal malo dalje od mene.
Al tada sam već bio  :baba: :pirate: :rofl2:

miha

Citat: mlb  u Siječanj 31, 2015, 22:27:18
neznam šta su tražili , inače bude tamo onaj terenac ali ovi su došli u civilu sa nekom sivom škodom karavan  :sha:
hebiga počeo maskenbal :clap2: :stripii:

rj

Citat: mlb  u Siječanj 31, 2015, 22:27:18
neznam šta su tražili , inače bude tamo onaj terenac ali ovi su došli u civilu sa nekom sivom škodom karavan  :sha:

operativci .....sad te više neće dirat ...svakog po jednom razbucaju  :rofl2:

munich

to su bezposleni majmuni dobro placeni od nasih poreza
Pravilo je da nema pravila

Mudri

Neće električarima napravit sačekušu,ja od sada nosim onaj plastični što je kopija glock-a,čim je malo mrakac nemoš vidit da nije pravi dok ga ne uzmeš u ruku....jedva čekam da me pretresaju....

rj

nemogu oni maherima ništa ...svako je gazda u svom selu ...na nama popunjavaju šihtu ...

maverick

Ma da...nema tu puno uzbuđivanja...rade svoj posao, ili ono što mogu ....Tako da straha nemam jer uvijek sam ispravan...da me ponekad iznenade...to da...ali uvijek sam skoro pristojan  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grga

prije podosta godina ja i moj pajdo uživamo pecajući na 3 km drave zazvoni mi mob žena mi uplakana kaže brat ti je imao prometnu kolega mu je poginio a on je kritično , a ja u limenom čiklu sa četvorkom trebam do bogaza tamo nam auto ,najduža ,najstresnija plovidba u mom životu,dugo godina poslije toga sam se stresao na zvonidbu mobitela na pecanju,možda nije u temi ali to je moj najveći strah na pecanju a bilo je svakakvih kao i kod većine

joker

najgore iznenađenje mi je bilo kad sam došao na dravu raspakirao štap a varalice ostale doma.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

mossi

Citat: joker  u Veljača 01, 2015, 20:36:41
najgore iznenađenje mi je bilo kad sam došao na dravu raspakirao štap a varalice ostale doma.

Ja sam moje ostavio na vodi, to je gora varijanta.

rj

isssss...
došao na spust u Aljmašu ...torba gorivo ...sjeo u čamac ...prva stanica Hulovo cc 10 km ...spustim sidro ...namjestim se...nema štapa  :eek: osto u autu  :evil1: