Strah (iznenađenje) na vodi

Autor Mariorhr, Ožujak 15, 2014, 08:52:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mariorhr

Horor priče hehehe ma ne šalim se,otvaram temu tipa jeste li se vi kad smrzli od straha u toku pecanja,čudni događaji i tako to.Eto jedne moje dogodovštine od jučer.

Kolega i ja blinkamo,zezanje s bajkošima i tako to,počelo se već lagano mračit,negdje oko 18:15,mrtva tišina na vodi kad odjednom na dva metra od nas bammmmmm iskoči metar iz vode Bikonja cca 10kg a možda i veći.Uffff ak mi srce nije stalo.Još kolega par minuta prije toga kao ima neki udar al maši i kaže kako je prevukao voblera preko neke ribe.Ja kontam ma zeza me kad ono mrcina pored nas.A šta bi tek bilo da ga je zakačio...e onda nastupa parodija.

Drugi slučaj je od jeseni prošle godine.Uhvatio ja par sati slobodnog vremena,zovem legose tko će na vodu samnom kao niko ne može,svi su zauzeti,ma reko nema veze odo ja sam.Dolazim na vodu negdje oko 19h,stavljam Orku i krećem jiggat.Negdje pola sata kasnije dobijem jednog smuđarka cca 2kg i poslije toga ništa,nula.Već je 21:30 i kontam polako kući.Nigdje nikoga na vodi.Spremam polako pribor i onak krajičkom oka vidim pod nogama da mi nešto ne štima.Bacim pogled malo bolje kad ono zvijer od sigurno metar i pol ako ne i dva pod mojim nogama miruje.Brko se ušuljao i miruje.Uffff braćo moja mila ak me nije srce tad strefilo.Naravno prvi moj nagaz na kamen zvijer se okreće i odlazi u dubinu ostavljajući za sobom ogromni vir.

Eto toliko od mene...da čujemo vas

Kugla

Temu si trebao nazvati pecaroške priče  :uf: :stripii: :stripii:

silure

Ma ok je tema....vecina nas se isprepadalo makar jednom...da se nadovezem jednog slucaja bio sam usidren  10-ak metara od obale i negdje blizu ponoci nije bas grizlo pa odmaro oci u camcu...naravno bila tisina cak ni zabe se nisu glasale,a onda odjedamput kraj mene na obali je kapitalni jelen je tako glasno zarikao da moram priznati skoro mi srce stalo...skoro nisam u vodu skocio,nikad to necu zaboraviti...

dravski pecaros

ja iso 2010 na porice ujtro mrkli mrak kad odjednom lomljava nesto se krece ono copor divljih svilja na 10 metara od mene..sreca pa me nisu napale bilo jo 10-15 komada

durmy

Već par puta mi se desilo da kad blinkam mrkla noći fino se sve umiri najednom pafff par metara od mene, vidra pliva uz obalu i kad me skuži udari po vodi u svakom slučaju ni malo ugodno.

raso

Hulovo 1998 godine, rana jesen, digao kamp na izlazu kanala i nakon pecanja negdje oko pol noći zalegao. Kako se umoriš preko dana tako sam i ja zahrkao uvučen u vreću za spavanje. Negdje pred svitanje osjetim da mi netko gura noge u vreći, upalim bateriju i posvjetlim kad ono vepar ušao do pola u šator, a onog trena kad sam ga osvjetlio, zastao na nekoliko sekundi i onda se dao u trk. ostao sam ja još desetak dana na Dunavu, ali sam spavao kao zec sa ganom pored mene i metkom u cijevi.

rj

samo atomski udar nisam doživio ...valovi metar ...vjetar 90+kmh....led ko orah ( etu sam skoro naebo )...divljač u kampu ...tobike se nabile u čamac ...pao sam u dravu iz čamca na  -15 ...grom otepo topolu cc50m od mene e i ovo je bilo ebeno par dana nisam čuo ...lutanja po magli da doslovno neznam kako voda teče ..za 1 m promašio parkiranu baržu...ma nemogu sesvega sjetit  :crutch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

zvona

Od svakakvih događaja i susreta na vodi s divljači izdvoji bih ovaj incident..
Brza voda do bola i uspijem se nekako usidrit i bacat u liman..kad nakon nekog vremena puče štrik od sidra..hvala bogu pa sam imo ogradu na čamcu inače bih ispo iz čamca..a zimsko doba robe na sebi tona..potonio bi ko sikira..tu kad mi srce nije stalo uhh

Greys

RJ, pa ovo je za dokumentarac  :stripii:
Jbt, dobro das živ

maverick

Uhvatila me ona oluja na Dunavu...jedva uspio uci u stari dunav...na pola bacio sidro...nakon dvadesetak minuta mi uopce nije bilo svjedeno...do xy gubljenja u magli...sto na Dravi sto na Dunavu...ponekad sam bio sam a ponekad i u drustvo...sto kaze kum lomljenja stabala na duzina stapa od čamca......tko izadje 300 puta godisnje na vodu dozivi svasta....naidje se tu na čudnih ljudi i na još čudnijih zivotinja....ali to su sve trenutci koje prepricavamo uz kavu i dobro se poslije nasmijemo  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Doživio sam divljači svakaka čuda, jer u početku pecanja na Dunavu, auto smo morali parkirati i po km i pol od prvih lokacija. Mrak, idemo stazom. Tišnjak, jelen doslovce prekoči me/nas, stazu u skoku. Ako onda se nisam ukenjo, neznam kad bi  :no:

maverick

Da zaboravih reci da sam se puno puta vracao i nocu s Dunava...onu bovu na osmom km sam udario nekoliko puta...ponekad mi dodje da je izvadim i pomaknem malo dalje....mada sam imao i udarac u bovu u punom gasu niz vodu na Dravi kod mene ...dlaka falila da ispadnem
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

pretprošle godine preko puta hulova kolege iz Srbije imali kamp ...ja baco vobler na kanalu ...negdi pred ponoč poćeo je shou  ....uletilo im krdo svinja u kamp ...kad nisam odsmjeha umro neču nikad ..nema sa čim nisu lupali ...kante,, ranjike,, zdjele..vrištanje .... trajalo je to nekoh 10 min ....kad su pobjedili svinje ide part2...ebali su majku liku koji ih jedoveo tamo  ...sve u svemu nikad se toliko nisam nasmijao ....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

raso

Citat: rj  u Ožujak 15, 2014, 20:30:18
pretprošle godine preko puta hulova kolege iz Srbije imali kamp ...ja baco vobler na kanalu ...negdi pred ponoč poćeo je shou  ....uletilo im krdo svinja u kamp ...kad nisam odsmjeha umro neču nikad ..nema sa čim nisu lupali ...kante,, ranjike,, zdjele..vrištanje .... trajalo je to nekoh 10 min ....kad su pobjedili svinje ide part2...ebali su majku liku koji ih jedoveo tamo  ...sve u svemu nikad se toliko nisam nasmijao ....

Ha,ha otok je poznat po svinjama
PS mislim da znam čiji je bio kamp :rofl2: :rofl2: :rofl2:

raso

Citat: maverick  u Ožujak 15, 2014, 20:15:46
Da zaboravih reci da sam se puno puta vracao i nocu s Dunava...onu bovu na osmom km sam udario nekoliko puta...ponekad mi dodje da je izvadim i pomaknem malo dalje....mada sam imao i udarac u bovu u punom gasu niz vodu na Dravi kod mene ...dlaka falila da ispadnem
Jbš bovu, ja sam okinuo u šliper. Šliper plivao valjda 5 cm ispod vode, a ja u punom gasu naletio sa super šarkom i 18-icom. Ošla štanga u nozi, sva sreća da mi nije radilica na.ebala. Naravno ja sam plivao za čamcem :stripii: