Izrada FLOSA za čamac

Autor maverick, Travanj 03, 2014, 21:18:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

jura

a i kugla je brzo provalio da je bolje navijati :uf: pa se prikljućio

Kugla

Kum i ja smo opravdano izostali jer imate u temi kad vas neće u životu kumovu sliku na štakama u gipsu tako da smo danas bili u bolnici nažalost, a kad sam doletio narediti kučicu i čamac naravno da sam se priključio ali bili ste već gotovi a i pivo niko nije ponudio  :no:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

raso

Koji si ti Kugla maler. Ajde što si za sebe, ali ti si i za one s kojima se družiš :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Kugla

Nisam bio sa kumom kad je nahebo, a nije me htio slušati da neke stvari nisu za njega, brzo će se on oporaviti i onda su smuđevi u problemu  :takoje:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

TonyC

mene se ni nevidi , a radio sam kao crnac  :angry5:   

maverick

Na drugoj slici se vidi tvoj rad...pivo...klupa... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

walpy

Kugla i ja ovo montiramo kod kućice sljedeći tjedan nadam se pa tko može nek navrati!
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

Kugla

E to kumeeeeee to je potez, danas su kukali kako nemamo birtiju pored floseva, e pa evo sad će i to biti  :hello2: :ok:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

A negdje na pola puta od kucice do simbe...tako nam je svima zgodno  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Šteta samo što se niko ne sjeti da te fosne na flosovima,ako več ne meću željezne rešetke.ofarba sa sirovom naftom,produžuje se vijek 100 posto,nisam mogao vjerovat kad sam prvi put vidio fosne ofarbane s sirovom naftom,dobiju ljepu boju a voda samo klizi sa njih....

toktiz

Da,da to je odlično samo što nemamo sirove nafte.

Mudri

Nađeš nekog ko radi na bušotinama,uvijek se može napuniti jedna kanta od jupola,probaću ja vidit sa kolegom oko Županje jel može nešto iskemijati....

toktiz

Hvala, ne treba. Lakše nam je promijeniti fosnu kad dotraje, nego tražiti radnike po bušotinama.

maverick

:stripii: Ovaj Mudri imas bas dobar nick...mudruje li ga mudruje....naftne bušotine... :stripii: kad se sad nisam šlogirao  :stripii:

Juzba

al di nađe oko Županje, ja iz Županje pa nisam nikad vidio nijednu bušotinu o kojoj on priča :eek: :stripii:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.