Izrada FLOSA za čamac

Autor maverick, Travanj 03, 2014, 21:18:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

:stripii: a kud sad to napisa  :stripii: sam da kazem da smo danas počeli raditi i prikolicu za ovaj flos....da Jura im di parkirati na normalan nacin i da ga vratimo s Neptuna u mirnu luku  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Koji magarci,pa čovjek je iz Okolice Županje i vjerovatno još uvijek vozi tu naftu,mislim da su bušotine negdje oko Njemaca ili tamo negdje u okolici,a ako neznate šta je bušotina to je ono malo željezno što ide gore dole,ne mislite valda na one iz filmova kad šprica nafta na sve strane  a visokooooo...... :violent1:

rj

Citat: Mudri  u Listopad 09, 2014, 05:48:35
Šteta samo što se niko ne sjeti da te fosne na flosovima,ako več ne meću željezne rešetke.ofarba sa sirovom naftom,produžuje se vijek 100 posto,nisam mogao vjerovat kad sam prvi put vidio fosne ofarbane s sirovom naftom,dobiju ljepu boju a voda samo klizi sa njih....

loš savjet ...klizi voda ali klizi i ribolovac
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

baka

Citat: Mudri  u Listopad 10, 2014, 06:06:19
Koji magarci,pa čovjek je iz Okolice Županje i vjerovatno još uvijek vozi tu naftu,mislim da su bušotine negdje oko Njemaca ili tamo negdje u okolici,a ako neznate šta je bušotina to je ono malo željezno što ide gore dole,ne mislite valda na one iz filmova kad šprica nafta na sve strane  a visokooooo...... :violent1:

U pravu si, bušotine su u Ðeletovcima.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Danas kad tehnologija ide na mjesec, siguran sam da postoje bolje stvari od sirove nafte....moj drug Jura I Toktiz su solventni tako da...koriste prave premaze za drvo i metal koji su u sklopu flosa  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

kume sirova nafta i rabljeno ulje su i danas nenadebivi
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Grubi radovi za Jurinu prukolicu su gotovi...ide bojanje kad antirost odradi svoje i onda fina montaza hehe

jura

Sad kad gledam mislim da mi daske ni netrebaju, malo opreznije po flosu i sve ok

Mudri

Eto spominje mjesec i tehnologiju a farba sa bojom,zašto to nisi dao vruće pocinčat,pa da traje i traje,a nije neka velika lova,mislim da čak u Vladislavcima ima ona firma na početku što pocinčavaju....

ossa

Ne znam koliko ste spremni da investirate, ali za ideju na primer. Jako mi se dopada ovaj patos za splav, namenjeno je za vanjsku upotrebu.

I ne klizi.
Naidju krize, drukcije grize...

jura

Ako nekoga zanima pojavilo se jedno mjesto za flos, mjesto se nalazi 300 metara nizvodno od ušća Karašice :thumbsup:

maverick

jura

Odma do mene uzvodno, voda mirna šteta da stoji prazno :icon_thumright:

maverick

Citat: Mudri  u Listopad 10, 2014, 18:17:55
Eto spominje mjesec i tehnologiju a farba sa bojom,zašto to nisi dao vruće pocinčat,pa da traje i traje,a nije neka velika lova,mislim da čak u Vladislavcima ima ona firma na početku što pocinčavaju....

Nema potrebe...flos se radi od jeftinijih materijala...ljudi se obicno snađu za buriće i traje jako dugo...flos na njuskalu kosta oko 2000 eura a ja ga napravim za 2000 kuna i to da bas bude masivan i stabilan...dobar dio se kupi na otpadu kao druga klasa...a bas me zanima sto nisi pocinčao onu prikolicu sto si prodao Juri  :stripii:  :stripii:

Mudri

Ona je takva tvornički,čak mislim i da je bila pocinčana,nisam je ja pravio.....