Izrada FLOSA za čamac

Autor maverick, Travanj 03, 2014, 21:18:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Malo pederske boje...ali zbog mraka...sutra ce izgledati ljepše  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

prikolica na burići  :eek: kumov BiH patent  :rofl2:  :rofl2:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A gle dobra je fora...na postojece floseve koji imaju kod nas za sto evrici materijala dobijes jos jedno kulturno i fino mjesto za vez...ne treba bocno sidro...lako se pristupa čamcu...ne steti se čamac....a napravim za dva dana...a BiH patent... :stripii:

zvona

jura

:eek: di mi je druga polovina flosa :uf:

maverick

Da Zvona, plastična burad...nema hrđanja i truljenja...propustanja vode...vječno...osim ako ga ne bace valovi na kamen pa se probije...mada još nismo imali takvih situacija...

zvona

maverick

Prikolica sjela na svoje mjesto  :ok:

jura

A baš je dobro, bez greške i funkcionalno :ok:  :icon_thumright:

maverick

Jedino bondeksirati i ovaj stari dio dasaka s istom bojom  :ok:

šajzika

Jel dobro mislim da sr  na prikolicu moze vezat s obje strane bez bojazni da ce camac blize obali udarit u dno.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ovisno od obale...ali moze , kod mene je s unutrasnje kanu vezan  :ok:

šajzika

Sad sam jos jednom bacio oko. Da je flos za jedno polje siri pa da je prikolica na pol flosa onda bi ostalo taman za dva camca. Ovdje kak gledam na slici kamenje tj. obala je preblizu da bi bio siguran
Audentes fortuna iuvat