Savjeti za kupnju prvog plovila

Autor maverick, Travanj 15, 2014, 21:17:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Žorž

Citat: maverick  u Srpanj 06, 2014, 20:45:30
A najbolje je da se kod nekog isprobas čamac koji zelis kupiti...i uvijek to ides s nekim tko se malo razumije
Vidim da si na drugom forumu krenuo oštro :rofl2: konačno da neko pametan,kaže šta misli,o lupetanjima dokoličara,sa dva velika odmora  i par sati ispod dupeta u čamcu,ulepšao si mi jutro :clap2: Naročito mi se dopao deo sa klozetom i " ne kenjajte bezveze kad vas čovek nešto pita"   :rofl2: :stripii: Naj smešnije je što tamo ima ozbiljnih nautičara koji bi imali šta da kažu i pomognu čoveku ali uvek se prvo jave ovi drugi :takoje:

maverick

A tako je nazalost u vecini. Kad se netko javi da mu se pomogne.m.pa treba mu pomoci. Taj nesretnik da je imao 30000 eura vec bi kupio nesto da valja. Ovako ispruzio se koliko moze i pokusava zaploviti i uzivati s prijateljima i obitelji. Moj shark kosta duplo vise od 90 posto njihovih brodova... :stripii: svatko bira plovilo po zeljama i mogucnosti..nazalost danas su teska vremena i nautika je svima preskupa....Bitno je da se moze na vodu..na pecanje...a ostalo ke kenjanje po sirotinji
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Žorž

Apsolutno se slažem,kada se ima love i kad neznaš šta valja,bar znaš šta je skupo,a ovako,on postavi konkretno pitanje,a dobije odgovor u stilu Sevka ima novi film :stripii: Zato i nisam član nigde,a pratim ih sve od otvaranja,ja bi tamo popio ban posle dva posta :stripii:

baka

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

vedro

Ljudi, kakvo god plovilo da kupite kupili ste puno veselja, radosti i uzivancije ali i puno obaveza ako ne zivite blizu plovila. Kakvo god, mislim na plovila da nisu trula....
Kasnije uvijek postoji prodaja i kupnja boljeg.
Jedno od solidnih i cestih je ORAŠJE.

šajzika

Jel tvoj glisira uzvodno za 9.9 ks
Mislim da bi trebao. I kakva ti je potrosnja na tom motoru s tim camcem?
Audentes fortuna iuvat

vedro

GLISIRA I  UZVODNO I NIZVODNO :stripii:
Potrosnja oko 3l ja zadovoljan. Nizvodno sibam 37km na sat uzvodno oko 27.

miha

i onda je svizac zamotao čokoladu ....

šajzika

U sta nevjerujes miha?
To je po svim nekim mjerenjima sasvim uredno
9.9 mu je 4t . On je sitan. Orasje lagano
Audentes fortuna iuvat

vedro

Citat: miha  u Veljača 12, 2016, 14:49:59
Dodi pa se uvjeri sam!!!! Pitaj  :red_indian: on je vozio sa 35na sat :takoje:
Pitaj  :red_indian: za moju elisu on kaze luda elisa :stripii:

maverick

Citat: miha  u Veljača 12, 2016, 14:49:59

Nemoj slučajno da te navuku da se kladiš  :stripii: ide 9.9 kao blesava...a prijasnji vlasnik utrefio elisu do jaja...znaci brzi je nego dobar dio njih s petnaesticama  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

maverick

Ja brzu a stedljiviju kombinaciju nisam vidio...bas ti odgovara   :stripii: sam da ti kazem da ti Zvonko vata smudjeve  :stripii:

vedro

Ma bio ja jucer ni cvoke... Zvonkec je majstor :hi:
Ja cu sutra 3 maznut ako miha nedode na probnu votnju :stripii: :stripii: