Savjeti za kupnju prvog plovila

Autor maverick, Travanj 15, 2014, 21:17:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

miha

kupio si GPS ...u kineskom šopu možda ideš niz zeleni brijeg 37 ... :stripii:

pajdo77

Možda ima samo kapu motora od 9.9 a ispod zvjer.

vedro

Citat: miha  u Veljača 12, 2016, 16:59:46
kupio si GPS ...u kineskom šopu možda ideš niz zeleni brijeg 37 ... :stripii:
Ma daj nije poglavica ti. :stripii: mi ne koristimo kinesko :stripii:

miha

vedro

maverick

Ja mislim da je Miha idealan kandit za opkladu...janjic...rostilj ...po izboru...cugo plaćamo mi...garantirano 37  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

dolazi ljepše vrijeme valja pripremiti barku za te dane ..tako da ništa od kladare ....tih 37 prepuštam nekom drugom ...a možda je mislio na kilometar drave di veže čamac .... :stripii:

rj

Citat: maverick  u Veljača 12, 2016, 18:52:41
Ja mislim da je Miha idealan kandit za opkladu...janjic...rostilj ...po izboru...cugo plaćamo mi...garantirano 37  :uf:

može ali stavljamo  9,9  drugi motor ..pošto tvrdite da je kvaka u "usklađenosti eliise" stavimo tu vaššu elisu ...gregor može  na ražanj  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Na tom gps-u je pisalo 3:07 minuta po kilometru uzvodno a oni pročitali 37 km/h,sunce u oči i još se narakijali i tko zna šta su očitali.

rj

vidi  tu brzinu imaju orašja sa 15 ks svaki  dan ih srećem na  Dunavu 
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Evo Šajzike živog,on je peglo sa svojim orašje i 15 hp 40 kilometara a da sa 9.9 ide samo tri kilometra sporije ne mogu vjerovati ali opet nisam bio prisutan pri mjerenju pa ne mogu ni osporiti što dečki kažu :hi:

šajzika

Moj djoni je po mom misljenju bio malo umoran ili propela nije bila pogodjena.
Uistinu vjerujem da mali momak ko vedro to moze odradit.

Ja sam 120 kg plus oprema dok je on 50kg manji i uredan motor sa ok propelom.
Ps. Sa cistim dnom
Audentes fortuna iuvat

maverick

Taj motor sam vozio na jednom drugom Orasju, ima ga u nekim temama, maslinasto zeleno sto sam radio i bio sam šokiran brzinom. Kasnije je Vedro kupio taj motor i namontirao na drugo orašje i dobio istu brzinu. Ne mislim se ubjedjivati koliko sta ide ali spreman sam pokriti sve opklade s bilo kojim gpsom...Jedino sto nam tom motoru jeste je elisa...dosta neobicno izgleda...Neki brzi tip koji su prijasnji vlasnici dobili od Ikice...Tako da ne istrcavajte s opkladama dok se ne provozate
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..spreman sam svjedočiti testiranju navedenog motora i čamca..i kozumiranju gregora.. :stripii:
.. :baba: