Roštilj za čamac

Autor maverick, Travanj 16, 2014, 13:30:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Kad je bila bućka u Grockoj, tog dana...

Sedimo u kafani posle takmičenja, cirkamo, kad odjednom gomila ljudi trči ka vodi, Zmaj, Voja, još nekih par, gledamo šta je, Kiza kaže da nije neko ukrao nešto...

Vraćaju se ljudi posle 20 minuta, kažu gasili čamac...

Kuvao čovek kafu s onim malim kuvalom, dal' se napio, zaspao, ko zna...

Uglavnom od pasare ostalo samo dno koje još gorucka koliko sam video na slici, uspeo samo da skoči u vodu i da maše...
       Nema više divljeg bučka. :no:

Batica

A Vas dvojca ste toliko bili pijani da niste mogli da potrcite. :D

alexdja

Ma jok, mi vezali čamce u Gročici, a ljudi trčali na drugu stranu pa smo znali da ne trče zbog  naših čamaca... :stripii:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

opasna stvar ....nije za nestručne osobe  :no:  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ovaj Kingston je jeftinija verzija Lotusa...danas isproban i odlična stvar....niti se grije dole niti dole...bez problema rostiljaš u plastičnom čamcu...stane sharku u komoru...za svaku preporuku... :ok:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

maverick

Nije nužno da rostilj za čamac bude baš na čamcu...može i na balkonu...  :occasion14:

ljuska

dobra ti ova dalmatinska spiza :stripii:

Darko

onaj ćevap na roštilju što stoji na 12 h ti je pobjegao malo ulijevo  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Koji...Darko...koji...molim te budi precizniji malo... :stripii:

Darko

iz ptičje perspektive se vidi da si mogao i bolje posložit  :rofl2: :rofl2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

Aloooo, ovo je roštilj!

https://ibb.co/n23hzT

maverick

Sine to je riba...mani se toga vidis sta je ostalo od mene  :stripii:

maverick