Roštilj za čamac

Autor maverick, Travanj 16, 2014, 13:30:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

- Spreman za pečenje za 3 do 5 minuta
- Spoljasnost mu je hladna
- Regulacija temperature pečenja
- Potrošnja uglja minimalna
- Malih dimenzija (lako prenosiv)
- Minimalno prljanje okoline

http://www.nauticalia.com/uk-info/outdoor_living/get_cooking/lotusgrill_barbecues/92770.html
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Miro

baka

Mario, pa gdje nađeš samo takve stvari. Sve u svemu dobra stvar, ali nemam više mjesta u čamcu još i za to. Zbog toga mi je u čamcu samo rešetka koja mi ne zauzima puno mjesta i kad mi se roštilja izađem van, barem drva ima koliko hoćeš ni ne treba mi ugalj. Ali da je zanimljivo, je, baš me zanima kolika je cijena.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

130 funti...ali je dobra stvarcica....nemoras ici van...mada pravicu uskoro za sharka vanjski rostilj....pa ces vidjeti kako sam zamislio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

baka

Za dvije skuše ne bi ni palio roštilj, ali .ebeš mi sve ako sam išta skontao na ovom videu.

rj

mislio sam da su ovi u kapetaniji ludi kad traže protupožarni aparat  u čamcu ....  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ovo je dimljena riba...vama dvojici matorca dobro dosla stvar jer cujem da pomaze pri onim stvarima... :stripii: tako da dobro pogledajte video jos jednom... :stripii:

Kugla

Pa ovo i nije roštilj više lići na one spravice što dime ribu.  :sha:

baka

Mogao ih je slobodno okačiti  na auspuh, možda bi i bolje ispale.

Stepa

Kvacak ima prekrasan roštilj od Inoxa :notworthy:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

rj

to se ne pali u "jogurt ambalaži"  :rofl2:

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

rj

naiđe putnički i paaa-paaa  :stripii:

maverick

Danima nesto tako mislim napraviti ali lijen pa nikako...a uđe u stari dunav i nema problema s valovvima....a ono zadnji put isli na otok...pa blato...pa sto problema...ovo je elegantno rjesenje