Roštilj za čamac

Autor maverick, Travanj 16, 2014, 13:30:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Leti ako Aluminujumski čamac stoji na suncu i zavetrini, možeš podgrejati gotovo jelo ako stoji na boxu!
Ako se kreće onda mnogo slabije.
Imao sam osećaj da kajganu mogu da ispečem koliko je vreo aluminijum.

rj

Citat: mossi  u Siječanj 24, 2019, 11:53:24
Leti ako Aluminujumski čamac stoji na suncu i zavetrini, možeš podgrejati gotovo jelo ako stoji na boxu!
Ako se kreće onda mnogo slabije.
Imao sam osećaj da kajganu mogu da ispečem koliko je vreo aluminijum.

:eek: moj je uvijek hladan  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Izgleda da ti i ja nemamo isti aluminijum ..  :rofl2:

zlatokosi

evo ja se koristim ovom spravicom i prezadovoljan   :ok:

maverick

Koje su mu dimenzije...Zanimljivo  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zlatokosi

promjer je cca 30 cm i visina oko 40 cm...sve se spakira u prijenosnu torbu....CADAC SAFARI CHEF

maverick

To imas i kuhalo i rostilj..svidja mi se  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Citat: zlatokosi  u Veljača 10, 2019, 12:16:27

evo ja se koristim ovom spravicom i prezadovoljan   :ok:
Daj neki link gdje toga ima!

zlatokosi

https://www.coolshop.rs/cadac-rostilj-na-plin-safari-chef&utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

vidim da sad ima i noviji model, ali su cijene otišle u nebo ....ja sam ga nabavio prije 5-6 godina za nekih 60 eurića

zlatokosi

ima model za plinsku bocu i drugačiji koji ide na kartušu

maverick

Vrh...vrhova

jean arp poetry
Imaju i duplo skuplju varijantu...vrijede oba za one koji vole rostilj u camcu..da ne moraju izlaziti van kad je lose vrijeme itd itd

DIDAPATAK

..dimenzije..i u kojoj je to trgovini..
.. :baba:

maverick

Decathlon...mali je...odi pogledaj

DIDAPATAK

maverick

Pod "mali" sam mislio na taman za čamac...imaju i tu skuplju verziju, malo ispod 1000 kuna...kuhalo, rostilj...vok...Vidim ta veca plinska kartusa traje tri sata...to je dobro...Ona nije bas jeftina ali ima adapter pa mozes puniti samostalno. Nogice se skidaju...