Texas rig

Autor maverick, Prosinac 01, 2012, 22:52:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

nula bodova, treba napuniti zalihe olova i to je to
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dus

znaći imat čemo manje glave, a veće težine, što se mene tiće to mi odgovara, osim temperature tališta,morat ćemo kupovat one boce sa co ili šta je već unutri da nalijemo udice  :violent5:
pa to kad naliješ na udicu i udica se otopi  :enjoying:

retfala

ništa od toga , to se može topiti jedino u zenici u visokoj peći :icon_puke_r:

Darko

skupljat olovo , nema nam druge :be happy:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

dus

a šta će tebi olovo? el za sidro ? :be happy:  :beee: :alas:

mossi

Ako bude zabranjeno, biće zabranjeno pecanje sa sistemima koji na sebi imaju olovo.
Tako da kad navrati kontrola ---- seci najlone!  :hello2: :toothy4:

Dibidus

wolfram topiti ?? Zaboravi ! On se sinterira (sabija) i o stupnju sinteriranja ovisi jel duplo il troduplo tezi od olova.
Dobio sam par glava za texas rig i super su, samo skuuuuupoooo ko vrag, olovo majka.

MIF

Fensi-šmensi sranje...
Olovo je majka...a ova zabrana? :alas:

Darko

ako zabrane onda će tek svo koristit olovo :be happy:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

kawasaki

Citat: Brus  u Prosinac 07, 2012, 22:27:29
Texas montaža se koristi kada smuđ smanji aktivnost na minimum. U takvim situacijama i naizgled manje bitne stvari dolaze do izražaja i od njih često zavisi ulov.
Imam i tungsten otežanja i perlice pa ću sutra postaviti neku fotku montaže sa meni omiljenim silikoncima.

daj fotke
zivio  :headbang:
Brzi od Bolena.

Brus

Fotke nisu baš nekog kvaliteta ali mislim da će se montaža ipak lepo videti.

bole 78

..odlicna tehnika koja mi je prosle sezone donela samo velike smudjeve,montaza je bila sa obicnom olovnom suzom (uglavnom teza od potrebne),koncani stoper i najveci tvisteri na worm udici vodjeni po samom dnu :tongue8: a najlepse u svemu su siloviti udarci :violent1:

MIF

scotty

Ja bi toj montaži dodao samo stoper!
I to silikonski.

bole 78

..ja sam bas taj silikonski izbacio sa sistema,jer mi ovaj koncani stoper odlicno vrsi posao i sa njim mogu lako da regulisem duzinu predveza(ako zatreba) jer vezujem udicu direktno na strunu,a ponekad je dobro imati "predvez" od 1-2 cm kad neuzima direktno sa patosa :icon_thumright: