Texas rig

Autor maverick, Prosinac 01, 2012, 22:52:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Vale

Za krševita mesta najbolja montaža :icon_rr:

MIF

Ðeš mi to...jaooo....
Nema ribe bez vormice,majke mi.

maverick

znam da ti je ovo omiljena tema  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIF

Pa da znaš.....provalio sam KILOMETAR Save,potopljena jasenova šuma,preko polovine toka,a okolo pijesak i dine..... Čuješ van kako škripe zubima :tongue5:
Šljivooooooo.............

maverick

daj malo o gumalezama koje koristis..tezinama kapica...i gdje ih ustvari nabavljas

MIF

Orka Sirena....malo škaricama potrbuhu i to je to...
A kakve crne kapice,brate mili??Torpile,ona jajasta olova ili duguljasto od 20 gr pa otkineš koliko ti treba..

maverick

pa da ono stapicasto mozes pilati   :thumbsup:

MIF

To ti je jedna od onih stvari gdje stvarno nema potrebe razbijati glavu sa ,ne znam, tungstenom,olovom,ovim ili onim..
Inače,ja i za druge načine ribolova mislim da si previše kompliciramo život.
Koji će ti *****  20 vrsta guma,30 boja i ne znam ti ja šta?
Uvijek ti je u glavi ONA koja je u kutiji,pa tu još nisi probao,pa nešto vamo-tamo....

maverick

ma da, treba to sve pojednostaviti i ici pecati...

Slaven

Citat: MIF  u Prosinac 02, 2012, 20:23:23
To ti je jedna od onih stvari gdje stvarno nema potrebe razbijati glavu sa ,ne znam, tungstenom,olovom,ovim ili onim..
Uvijek ti je u glavi ONA koja je u kutiji,pa tu još nisi probao,pa nešto vamo-tamo....

ovo potpisujem, kad smo stepa i ja na jedva, zavezali sta smo našli oko sebe, neku mješavinu texasa i dropa i evo ga, iz vode je iskako za tim.

Rajo

Citat: MIF  u Prosinac 02, 2012, 20:23:23
Hmmmmmm a ona iz gornjeg đepa , ona stara crna ofucana ???
A mrkva sine , ha a mrkva ... :beee:

MIF

Zato Kume jakna sa 4 džepa,i fajront.....A nizalo...... :angel4:

milan-so

Što se tiče olova, najlakše za nabaviti a i prilično jeftino je ovo :
http://www.formaxstore.com/proizvod/3832

Što se tiče gume najjednostavnije rešenje, po meni, Orka Kosač ...

milan-so