Texas rig

Autor maverick, Prosinac 01, 2012, 22:52:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

MIF

Može,ali i ne mora....

raso

Stoper od gumica za PVC kanalizacijske cijevi, nasječena na dužine po izboru i injekcijom navučeš na strunu, možeš regulirati dali da ide do ušice ili ga povući nekoliko cm. Iste te stopere koristim kod dubonskog ribolova.

bole 78

...moze i tako :icon_salut:      bravo za Mif-a,a vidim da ima i nocnih slika sa texasom :icon_scratch:

MIF

Bole....plitka voda.....noć...granje.....?????

Brus

Kada tungsten sklizne niz najlon i lupi u kristalnu perlicu proizvodi veoma interesantan zvuk koji po mom mišljenju dodatno iritira smuđa.
Nekada i ja koristim končani stoper, kada je smuđ 'prikovan' za dno, ali u većini slučajeva ostavljam da tungsten slobodno kliza po najlonu.
Vrh udice obavezno krijem u telu silikonca pa je ovakva montaža gotovo nezakačiva i pogodna za pretraživanje najgoreg krša na dnu.
Probao sam sa raznim tvisterolikim silikoncima tipa sirena ili hamer ali sam najbolje rezultate imao na no action silikonce.

bole 78

Mif sve jasno kao dan :icon_thumright: moracu da probam,jer uglavnom danju pecam,a nocu  :sleepy1:

scotty

Ajde da i ja svojega s početka godine stavim u temu. Moj prvi na istoimeni sistem.

maverick

pa fino te krenilo s tim sistemom  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIF

:icon_flower:
A KAKAV mu je bio par... :thumbsup:

bole 78

Uploaded with ImageShack.us

i ovom se svideo texas i sartrez tvister  :love7:

kockar

Evo jednog malca, posto je novembar po ulovima stvarno bio jadan:

Opasna tehnika, ne samo za smudjeve,
prvo sam je poceo koristiti za stuke, pre vise od deset godina, doduse u nesto malo drugacijoj izvedbi (carolina: guma+udica, pa sajla, pa olovo).
Orkin kosac 14 mi je nekako navjise legao za texas u poslednje vreme.

Stopere uopste ne koristim, ako zelim da fiksiram olovo,
fiksiram ga komadom grancice umetnutim u rupu olova.(kao sto ameri rade cackalicom).

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Miro

Ekipa, imam neke vormuljaste  :icon_biggrin: Cormoran silikonce - T-3 i K-DON Slugtail ali ih nisam do sada koristio niti trenutno imam predviđene udice.

Zanima me dali se isplati probat montirat ih kao texsas rig, samo sa klasičnom jig udicom od malo grama ili probati neku dropshot montažu napraviti  :icon_thumright:

raso

Bolje sačekaj proljeće i bassa u Sarvašu :icon_thumright:

Lomnica_city

Bolje za drop shot, nemaju nikakvu vibru koliko vidim da ga stavljas na obicnu dzig udicu, sem ako ne nameravas da radis vertikalu iz camca, onda moze i obicna dzig udica...

gegs

u zadnje vrijeme malo se igram sa texasom i za stuku mi je bio odlican, na bijelog tvistercica.

Kad nabodem shadolike gumice dogodi mi se da se gumica rotira oko svoje osi. Kako to sprijeciti, a da ne kupujem one bezobrazno preskupe worm udice sa otezanjem na luku?