cerada za čamac

Autor miha, Svibanj 01, 2014, 18:26:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

pozz neznam nemogu nači temu ako je otvarana i ako se raspljavljalo o njoj .zanima me gdje nabaviti u osijeku .cijene i iskustva hvala

maverick

Kvadart od 75 kuna pa na vise, Gatalinka kruzni na jugu...Ikica....ostalo narucujes ovisi sto zelis...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

jel se može izvest onako na gumu ili sajlu ili špagu da se nestavljaju kopče

miha

TonyC

može , samo uvijek je vjetar podiže , ovisno o dužini čamca

maverick

U principu moze, ali to je losija varijanta...za koji čamac ti treba...jer takvu ceradu je lakse navuci s pontona ili ako si u luci.,....ako si vezan uz obalu...jako komplicirano...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

može , ali u praksi nije preporučljivo , znam neke kojima je jak vjetar odneo cerade tog tipa
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Ma da ali recimo ako je elan u pitanju navuces na spic i od zada zaveseš za dva uha ili preko motora....a drikeri su uvijek neka cifra....ja sam samo nesto sitno ispod 1000 kuna platio drikere kad sam radio zimsku ceradu za sharka

Darko

znam i sa elana jednu da je otišla s vjetrom , žurio je i nije ju dobro zategnio i  :bye:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

miha

ne elan poly best 5.30 ima dosta dobar rub oko cijelog čamca

miha

imam dva očna vijka na zadnjoj strani di je motor mislio sam provuč kroz to i stenit ili zaključati sajle lokotom

maverick

A ako nadjes povoljnog majstora kao sto imamo mi...s materijalom i radom bez 2000-2500 nema cerade...dobre, kvalitetne i trajne....ja imam u planu raditi uskoro veliku za sharka na skarama...cca oko 5000 kuna s materijalom, rajfeslusima, škarama i drikerima...i majstor je u toj cijeni , naravno...a ne znam na koji camac mislis ali na 5.30 to ne mozes zategniti da valja

miha

vidio sam na dugmiče al mi se čini da to i košta ???

miha

poly best srbija plastični čamac

maverick

A jeftinije ti je kupiti pumpu za izbacivanje vode...