cerada za čamac

Autor miha, Svibanj 01, 2014, 18:26:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Kako lik mota inox za tende..ili sta drugo...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Stari i ja smo aluminijske cijevi motali s nekom malom električnom savijačicom. Dosta je dobro ispalo i super je jednostavno za radit.

maverick

To je vasa savijačica ili ste uzimali od nekog...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Ako se ne možeš snaći za stroj za savijanje cijevi, mislim da mogu posuditi. Stroj je dva fiksna valjka i jedan pokretni, kojim reguliraš radius luka, pogon nije na struju, nego na jednog jakog (koji ne mora biti pametan)  :stripii:     

tole

možda je off ali da tu pitam...gdje mogu kupit nitne sa rupom od 10mm za ceradu?

maverick

U Gatalinki...u blok centru 2 imas radnju koja se bavi prodajom takvih stvari

dravski pecaros

Citat: ps  u Srpanj 13, 2014, 12:05:42
Ako se ne možeš snaći za stroj za savijanje cijevi, mislim da mogu posuditi. Stroj je dva fiksna valjka i jedan pokretni, kojim reguliraš radius luka, pogon nije na struju, nego na jednog jakog (koji ne mora biti pametan)  :stripii:     
samo nije to cijev sam tako saviti..radijus valjaka mora odgovarati debljini cijevi inace ju lomi..to kazem iz iskustva jel smo u firmi imali taki problem...

ibro dirka

Citat: maverick  u Srpanj 13, 2014, 10:48:31
To je vasa savijačica ili ste uzimali od nekog...

Posudio stari od nekog lik...gotovo za 5 minuta s njom. Tražio slike da okačim kako izgleda ali nisam našao.

maverick

Imam cijevi fi 25...ako netko ima neku šemu za savijanje neka se javi....trebam sebi za bimini ....nastavke budem kupio kad budem na moru...

miha

nakon jučerašnje kiše u belišću čamac pun vode skoro ga potopio 15min paličko vodu van ,a kako stvari stoje ni danas neče biti puno bolje (jel ima koji smajlič sa kišobranom ove godine bi dobro došao)

Kugla

Bogme dobro je padala, bilo mi malo vode u radnji  :BangHead:, a u Petrijevcima nije bilo strašno, na Dravi ne znam kako je bilo vidjeti ću danas popodne, nadam se da nije puno palo.

maverick

Kaze kum da su u beliscu neki camci skoro potopljeni....neka mi netko pogleda ceradu hehe

ibro dirka

Ne sjekiraj se nije u Osijeku tako jako padala...

maverick

Ma ne sekiram se....ekipa je na vodi non stop....vise se brinem za ostale hehe

maverick

Napokon kupio i dijelove za bimini tendu...nece mi tonyc i jura vise mast vaditi hehe