cerada za čamac

Autor miha, Svibanj 01, 2014, 18:26:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jura

To nevalja, dobio si dva desna nosaca  :stripii:

Stepa

Citat: maverick  u Srpanj 23, 2014, 19:39:20
Napokon kupio i dijelove za bimini tendu...nece mi tonyc i jura vise mast vaditi hehe

Gdje si kupovao nosače i ja planiram do jeseni trendu napravit na zelenku :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

U trogiru...pixma trgovina...a imam i viziju kako bi to trebalo izgledati hehe

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Svega na moru ima a mi tu pametujemo, samo da je u funkciji i super

silure

Nabavio sam kamionsku ali ne onu jako tvrdu od slepercina nego od vojnih kamiona cine mi se vrlo kvalitetnim a nisu pre krute...sad kada je izrezem po mijeri treba mi ideja za ugraditi one karike ili neka druga ideja....

maverick

Imas u pevecu te karike...s klijestima zajedno u paketu...probusis rupu i stisnes klijestima...nije neko najpametnije i najkvalitetnije rijesenje ali funkcionira

silure

Pa znas da je ta cerada dosta zilava...vjerujem da bi cak to bol i dobro rijesenje...nisi svijestan da si rijesio moj problem  :thumbsup:  :thumbsup:

zvona

Pošto cu se vjerovatno selit u 1mj zbog mog i ženinog posla nece mi bit Sava 100m od kuče bit ce 500-700m pa bih si pravio neku ceradu za čamac naobičniju i najeftiniju..razmisljo sam uzet željeznu cjev fi 35 i napravit nogare tako da ta cjev bude višlja od samog čamca preko nje razvuč ceradu i dobijem krov na dvje vode..razmisljo sam uzet onu običnu plavu ceradu i uduplo stavit nebi trebala strunit za npr 1-2mj..hmm jedino led?

mossi

Citat: maverick  u Srpanj 28, 2014, 12:37:12
Imas u pevecu te karike...s klijestima zajedno u paketu...probusis rupu i stisnes klijestima...nije neko najpametnije i najkvalitetnije rijesenje ali funkcionira

Koliko novaca?

maverick

Jeli negdje netko kupovao nautičko platno u zadnje vrijeme

klem123

Pozdrav ljudi
Nauticko platno nisam ali gumirano platno za tende jesam juće u valpovu trgovia vinpo
Cijena dužnog metra*1,5m 35 kN pa ako može pomoči

klem123

maverick

Ajd slikaj da vidim na sta liči...i gdje je tocno ta trgovina da pogledam

klem123

S jedne strane platno a s druge guma