Jošava

Autor kawasaki, Prosinac 02, 2012, 12:14:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

NeoDJW

sve je to divno, lijepo i bajno, ali pre pre previse je mesara koji na moje oci nose stukice i smudjice ispod mjere a i bogami debelo iznad.... citam ovaj topic i da nisam nikad bio na josavi i da ne znam tko tamo i kako peca, mislio bih da je ovo najbolje jezero u RH a dalekooo je od toga! lp Mario

MIKA

Svaka čast na trudu i na lijepim ulovima  :icon_thumleft:  :notworthy:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

kawasaki

Citat: NeoDJW  u Prosinac 02, 2013, 00:04:06
sve je to divno, lijepo i bajno, ali pre pre previse je mesara koji na moje oci nose stukice i smudjice ispod mjere a i bogami debelo iznad.... citam ovaj topic i da nisam nikad bio na josavi i da ne znam tko tamo i kako peca, mislio bih da je ovo najbolje jezero u RH a dalekooo je od toga! lp Mario

daleko je gora situacija na vecini drugih voda, a pogotovo na otvorenima pa je ovo jos uz pomoc Draza ribocuvara i ok situacija

zato mu treba pomoci i uz to biti primjer ostalima i kad se jos malo izmjene generacije bit ce to raj  :thumbsup: :icon_thumleft:

p.s. htio sam prikazati da ova voda uzgaja grabljivicu za svoje potrebe u jednoj tabli, a u drugoj sarane a da to vide i clanovi koji nisu upoznati s time
takodjer prikazati kako se radi ako i neko nestigne na radnu akciju
-takodjer da jedan covjek svaki dan dobrovoljno hrani sarane lopatom i kolicima punim hrane u tabli za uzgoj

a ovakvim radom se nemoze pohvaliti bilo koja zajednica a ja ga volim prikazati kako bi se vise cijenio taj trud koji nije uvjek vidljiv, a nazalost uvjek je vidljivo ono negativno, pa tako ce i ovo rezultirati boljitkom i u to sam siguran :thumbsup:

eto vidljivo je da Josava ima puno ribe i grabljivice i sarana i bjele ribe i sad to treba ocuvati i zvati ribocuvara za svaku nepravilnost pa ce biti reda  :hello2: :thumbsup:
Brzi od Bolena.

kawasaki

:)  :)
evo malo od prijatelja po stapu malo guma malo vobler malo jerk

MD moby

u zadnje vrijeme kako se voda "izbistrila" ljepo se pocelo loviti i na jerk  :)
Brzi od Bolena.

Jožef1

odlično  :thumbsup: štuke su super  :icon_thumright: ali vidjeti tu radost male djevojčice, to je nešto preuzvišeno  :icon_thumleft: ta fotka govori tisuću riječi !!!
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kawasaki

sve stuke su vracene u vodu da porastu  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

kawasaki

evo jedan ljepi smuki  :oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden:

Brzi od Bolena.

kawasaki

...proteklih dana dok je isao kao lud...  :headbang:

Brzi od Bolena.

kawasaki

Svi gore smudjevi su C&R  :hi:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Brzi od Bolena.

Klifton

Citat: kawasaki  u Lipanj 22, 2014, 21:40:56
C&R

9,5 kg

al nisi napisao da je na boilu ulovljen,majdiš  pravi vrhunske boile za šarana a i za smuđa  :hi:  :headbang:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kawasaki

Treci u tjedan dana na boilu na Josavi
Kod razlicitih ribolovaca na razlicita boile  :hi:
Brzi od Bolena.