jesmo li ovisni

Autor kawasaki, Prosinac 02, 2012, 20:16:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mamijo

Ja nemam toliko plasticnih kutija ... na vreme sam shvatio da bi morao kupiti jako mnogo istih .... zato sam iz lokalnog marketa "pozajmio na neodredjeno vreme" nekoliko povecih kartonskih kutija i ... u njima mi stoje varke koje su kuci u "rezervi" ... u plasticnim kutijama je otprilike samo ono sto ide na vodu samnom ....
Ma jok ... nisam zavisnik ... a X puta sam kretao da napravmi "cistku" po tim kartonskim kutijama i svaki put se isto zavrsavalo -> sa toliko malo "nepotrebnih / nikad ja ovo zabaciti necu" stvari da ... me je mrzelo cimati se i prodavati - a sam sebi sam se pravdao - dacu ovo deci da kidaju - dok se ne nauce .... i tako ...  :be happy:

A trenutno sam u :stop: -u sa nabavkom icega novog ...
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

TopMix

Citat: maverick  u Prosinac 02, 2012, 20:34:31
ma vidi fora je u tome sto ja svaki vobler volim posebno...u zadnje vrijeme ih ni ne bacam jer se bojim da ne izgubim kojeg  :icon_biggrin:
Vidi Maverick, ima leka i tome. Skineš lepo trokrake i bacaš voblere do mile volje, pa preko kamenja, pa kroz granje, ma... di god hoćeš. A nema kačenja! :toothy10:

peugeot

svega imam  previše ali uvjek to ali
pokušo sam da vidim šta mi neče trebati  i ustanovio da je to samo jedna mala kolićina tako da više otome ni ne razmišljam

Rajo

Ja sam preeeeebolestan na pribor i nema mi ljeka , često mi je kupovanje pribora terapija od svakodnevnice .  :beee:

maverick

dok nisam poceo kupovati pribor nisam shvacao ni kad zene odu u kupnju...a jbg veseli..nije da ne veseli...samo natovarim se s glupostima...neki dan kaze rj macku...e jebiga tebi da netko kaze da se love smudj na malog majmuna ti bi i to imao u camcu  :icon_biggrin: :icon_biggrin: ali istina je...kao fol uvijek nesto mi za nesto,.....da nesto iskombiniram...ti vobleri su zlo...skoro da ih ni ne bacam ali mora se uvijek kupiti...ili kupujem stare zato sto su lovni pa da imam zalihu ili nove da isprobam kako rade  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Citat: Rajo  u Prosinac 03, 2012, 16:44:36
Ja sam preeeeebolestan na pribor i nema mi ljeka , često mi je kupovanje pribora terapija od svakodnevnice .  :beee:

to je terapija kao zenama cipele sto posto

rekao sam ljetos da necu vise kupovati nove za probu kakvi su
i skinio se na sto komada
a sad opet imam 140
hehe ljepo sam poreko  :glasses9: 
:occasion14:
Brzi od Bolena.

Ervin

Sad sam izbrojao i naježio se, samo 50+ voblera mi visi iza leđa na tabli stiropora. Oni ne idu na vodu, kao čekaju pravi momenat! :icon_biggrin:
A u kutijama ima još sigurno 100+, ne smem ni brojati...
Backup silikona na sve strane, velika kartonska kutija sa Orkama i još jedna takva sa gumama za basa + još nekoliko manjih kartonskih kutija sa svime i svačime! :icon_biggrin:
To sve stoji kući, a na vodu nosim tri plastične kutije sa silikonom, jedna za vertikalu, jedna sa manjim gumama i jedna sa većim gumama. Tri kutije (raznih dimenzija) sa olovnim glavama + nekoliko kutija voblera!

Naravno da sam ovisnik... :be happy:

kawasaki

Brzi od Bolena.

Kugla

Volio bi vidjeti jednoga od nas ovdje a da nije ovisnik. Al kako kaže kawasaki terapija uvijek nešto fali i veseli me kad kupim. :blob7:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

michael1

Što su dječaci stariji - to su im igračke skuplje...

:enjoying:
Bistro!

maverick

to je omiljena uzrecica moje zene  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

jednom prilikom nakon 3-4 piva sam ženi rekao: najviše me je strah da mi se nešto dogodi, a ti moj pribor prodaš po cijeni kojoj sam ti ja rekao da sam ga platio :mumum:

mossi

Retfalački mačak

Ovisni su oni koji se drogiraju ili imaju sudski nalog za neko odvikavanje. Mi samo imamo potrebe. Na  primjer, napravim stalak za štapove, a ono ispadne da mi trebaju još dva. Kad ustanovim da sam se malo preračunao, pravim druge. Znači nisam ovisan, nego vrijedan.