jesmo li ovisni

Autor kawasaki, Prosinac 02, 2012, 20:16:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

danas malo preslagivao po kutijama da napravim reda
i slozih 14 kutija varki

silom sam htio smanjiti i odvojiti nesto da se smanji kolicina ali neide

Brzi od Bolena.

maverick

o cemu pricas...na vransko smo nosiili 13 kg guma.... :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

pa o tome ti pricam  :toothy10:

al sad mi lakse hehe

:headbang:
Brzi od Bolena.

maverick

jedno vrijeme sam imao maniju voblera...sad sam se sredio i ostavio nesto preko 200...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Citat: maverick  u Prosinac 02, 2012, 20:17:32
o cemu pricas...na vransko smo nosiili 13 kg guma.... :icon_biggrin: :icon_biggrin:

jel za prihranu  ;D

maverick

ma budalastine...ali eto ako bas radi na neku koju nemam sta bi onda...a jedno tri mjeseca sam isao i svaki dan poslije posla kupio po jedan vobler...i tako nakon tri mjeseca kaze lik sto drzi radnju...ajd majke ti da ti dam neki popust pa kupi sta ti treba odjednom  :toothy10:

kawasaki

bas izbrojih 140 komada u kutijama i pored kutija oko 65 komada  :headbang:

:icon_rr:

bit ce rezanje sam neznam kako hehe
Brzi od Bolena.

maverick

ma vidi fora je u tome sto ja svaki vobler volim posebno...u zadnje vrijeme ih ni ne bacam jer se bojim da ne izgubim kojeg  :icon_biggrin:

kawasaki

e ta ti je dobra
pa kupi si neke za loviti hehehehehe :notworthy:
Brzi od Bolena.

Rap

Nebi imao 200 komada da ih ne žališ ;) hehehehe

ja sam skratio na 40 i sada gledam kako da vratim brojku nazad  :angel4:

al me žulja ibej  :notworthy:

maverick

slikacu kasnije kad odem u podrum...stoje na sred jedne sobe na hrpi  :toothy10:

Darko

ova tema nevalja , nikad mi dosta , a kad uđem u trgovinu ribolovnim priborom gori sam od djeteta kad uđe u trgovinu igračkama :blob1:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

TonyC

Ja sam skonto da ono što mi stoji dugo u kutiji , to mi netreba , i ulazi u kategoriju izviđač , znači prvi je na udaru . ( naravno riječ je o gumama ) , a voblere imam aktivne ( prošetam ih svaki izlazak po dunavu a kad su dobri vide i vodu ) i nekativne ( data im je minutaža bez rezultata ) skupljaju prašinu u podrumu .  :angel4:

Juzba

Realno, svega imam previše pa zato pokušavam izbjeći ulazak u ribo-trgovinu, al se ponekad otme kontroli :icon_cyclops_ani:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.