jesmo li ovisni

Autor kawasaki, Prosinac 02, 2012, 20:16:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Baš kao i kod mene ili viška hleba ili kobasica!  :P ::)

maverick

auuu odavno nisam cuo pozitivnije razmisljanje  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

I ovo se racuna pod ovisnost ja i jos pet pacijenata na forumu prije posla normalno prije sest

Retfalački mačak

Danas nisam radi objektivnih razloga išao na pecanje. Sada (17h i 26 min) sam nešto nervozan. U trilemi sam: 1. da li radi toga što nisam išao na pecanje
                   2. da li možda ne fali nova pljoska koju nisam skužio kako se upotrebljava
                   3. da li da ostanem sa ženom, gledam televiziju i pijem kavu ili ...

Znam da nisam ovisan i zato idem pregledati i slagati pribor.
Društvo, sretno Vam bilo!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Ovo ti je neozbiljno. Nisi pomogao.

maverick

Pomogao jesam no nisi shvatio....svaki muškarac prije ili kasnije se suoči sa svojim ovisnostima...a bilo bi ti pametnije da si ovisan o ženi nego o pecanju  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

domba

Kad se ne ide na vodu onda se pazari čak i nedjeljom hh  :blob7:  :angel4:

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Prosinac 05, 2012, 17:51:42
Pomogao jesam no nisi shvatio....svaki muškarac prije ili kasnije se suoči sa svojim ovisnostima...a bilo bi ti pametnije da si ovisan o ženi nego o pecanju  :icon_biggrin: :icon_biggrin:
A tko nije ovisan o ženi? Samo to se ne broji i ne računa.

maverick

ispravno se kaže : Ž E N A M A   :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Prosinac 10, 2012, 19:21:38
ispravno se kaže : Ž E N A M A   :icon_biggrin: :icon_biggrin:
I konobaric u žene, ali o njima nisam ovisan. Da mi je drago njihovo društvo, usluga i sl. je.
Zato ih poštujem i priznajem, ali ne ovisim. Pa neće ti ona kupiti ni štap ni rolu.

maverick

konobarice ne spadaju u tu kategoriju a da ce pomoci u prici s stapom..hoce...dokazano ... :icon_thumright:

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Prosinac 10, 2012, 21:51:22
konobarice ne spadaju u tu kategoriju a da ce pomoci u prici s stapom..hoce...dokazano ... :icon_thumright:
Koliko sam pročitao izgleda da su neke indirektno uključene i u redoslijed rola (Velpro, RJ, Maverick, Retfala)

maverick

ma kum je slab na takve...ja se ipak vise druzim s retfalom...njemu je gornja dobna granica 22 godine i jedan dan  :icon_biggrin:

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Prosinac 11, 2012, 14:41:56
ma kum je slab na takve...ja se ipak vise druzim s retfalom...njemu je gornja dobna granica 22 godine i jedan dan  :icon_biggrin:
Hmmm, a nema pecaroša kojeg nisi tamo vodio na kavu. Ispada da će to biti naša forumska krčma.