Izrada STEPENICA za flos

Autor maverick, Lipanj 23, 2014, 12:11:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

Maverik kupi tucanika granulacije 1cm i do pola zabijaj u stepenice pravi protukliznu površinu hehe

ps

Dilemu 3:1, 4:1 rješite lako, naručite mikser.  :stripii:

maverick

Nece mikser da nam dodje i ceka da odradimo troje steopenice...on bi skipao na hrpu pa nek mi razvozimo okolo ...sto nam ne odgovara nikako....vidjecu uopce koliko je zainteresiranih za kopanje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

šteta što sam zauzet , ali zato Jura dolazi da odradi i moj dio  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Sutra se sletim dolje da vidim koliko meni fali stepenica od onih koje postoje, pa ču znati koliko mi treba materijala, al koliko se sječam meni tri stepenice dosta jer od gore imam samo mi pri ovom nižem  vodostaju fale dvije ili tri i to je to, dogovoriti ćemo se ljudi smo  :ok: nismo bosanci  :stripii:

maverick

Ako sam dobro racunao....5 kubika sljunka po 175 kn je 875 kn...cementa nam treba trecina po 85 kn to je oko 1300 kn.....mreza je oko 150...sto ukupno izadje oko 2200 kuna..sto nas vise bude bice jeftinije...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Da se odmah ogradim, ne učestvujem u podjeli gore navedene cifre,  :stripii: ako me trebate za šljaku slobodan sam u subotu, (ne nosim lovu, novčanik, kartice da mi ne uvalite koju stepenicu  :stripii:

maverick

Unasem selu su se odavna prodavale cigle... :stripii: sad se to zove ajd kupi jednu stepenicu  :stripii:

zvona

E da je kod mene kubik šljunka toliko a joooj..bio bih bogat..maverick ja prodajem po 80kn kubik..

Kugla

Neznam koliko ste planirali betonirati ali ovo je materijala za svima izbetonirati stepenice  :uf:
Inače 1,3 kubika šljunka i 350 kg cementa treba za kubik gotovog betona. Ja mal sračunao meni za 3-4 stepenice treba cca o,15-o.20  kubika betona.
Od ovoga gore će ispasti cca 4 kubika gotovog betona mnogo  :uf:

DIDAPATAK

..a klupica,stazica,žardinjerica...pa mala nadstrešnica sa ognjištem...biće 4 kubika malo  :stripii:
.. :baba:

maverick

Pa toktiz mi kaze da treba duplo manje....nisam bas strucan po tom pitanju...mada je to vise manje ne bitno...sta cemo ako za vikend vec drava bude u porastu

TonyC

Di je Rašo !
Deda baci matematiku za te naše pokretne stepenice , pa da smo načisto s tim betonom !  :book1:

raso

Lako za matematiku, bolje izračunaj oće Drava doći metar do subote :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Čini mi se da ce doci sad koliko ne znam...ako bude ovako stepenice idu za drugi vikend