Izrada STEPENICA za flos

Autor maverick, Lipanj 23, 2014, 12:11:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jura

Moj drug Tunjo :icon_king: i ja zajedno dolazimo :takoje:

maverick

:stripii: onda Darka upregni da dodje umjesto tebe...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..onda znači Nedjelja...kad si me spiskao :stripii: tj. stavio na spisak  :rofl2:
.. :baba:

maverick

Oni koji ne mogu u petak i subotu...mogu doci i u nedjelju da polijevaju beton da ne ispuca  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

kad je na kraju da se znam izorganizirat ?
Citat: maverick  u Lipanj 23, 2014, 20:06:10
  :stripii: a sajzika za tebe nema lopate...ti ces samnom da razmisljas  :stripii:
kud mene u najgore  :uf: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Darko

ako Tunjo mora kopat naručiće bager :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Retfalu cuvam za zadnje...stizu on i zagi sto posto  :toothy12:

Slaven

Trebate kod tih stepenica i neku tezgu napravit, za podjelu ribe mislm :stripii:

maverick

P a biće klupica i tezgica...kao na pravoj pijaci... :stripii: mada za pocetak ide samo klupa  :ok:

DIDAPATAK

.. :sha: znači ..opet zaljevam :flasica:..ode jetra  :BangHead: :stripii:
..Nedjelja rezervirana za  :pije: :jede:..da nepukne beton  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

maverick

A razmisljam i da ubetoniramo neku felgu za fish di imamo vrtiti  :stripii:

mossi

Ko je spomenuo vagice?!   :stripii:

P.S. Halo Bing, imam dva šlepera vagica, Cijena, prava sitnica..  :stripii: :rofl2:

PPS. Jedan šleper može za nedelju, ako kuvate ..  :stripii:

maverick

DIDAPATAK

..a tko će od političkih struktura prerezati vrpcu.. :sha:  :stripii:
..ako nekom bude zlo tu je HMP.. :rofl2:

maverick

A vidis o tome nisam razmisljao  :stripii: