Izrada STEPENICA za flos

Autor maverick, Lipanj 23, 2014, 12:11:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pošto je Drava pala u neke normalne okvire za subotu je u planu izrada stepenica za floseve....koga zanima neka se javi....ici cemo na foru s gumama i betoniranjem....Dovesti ćemo par kubika šljunka , agregat i mješalicu.....ostali koje zanima neka dodju da kopaju..svoje stepenice  :stripii: naše ce Ćava  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

toktiz

Ja i Ćava ćemo kopati, a ti ćeš šalovati. Vidiš kako se brzo dogovorimo.

maverick

Moze...sam da ja ne moram kopati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

nezaboravite na Juru , on je za kopanje rođen  :stripii: , samo da nemora razmišljat  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

A gle onda kad se naljuti odnijece stepenice jer ce biti njegovo vlasnistvo  :stripii:

Darko

pa ako poskida s flosa sve što vam je donio , neće baš puno ostat :stripii:

DIDAPATAK

..hebiga  :BangHead:..ja bi došao nešto zakuvati..al sam već obavezan..kakva je situacija za Nedjelju..
.. :baba:

Slaven

U ovoj temi ko se god ukljuci u razgovor vjerovatno ce bit pozvan radit nesta, tako da zanemarite ovaj moj post :rofl2:

maverick

Hvala svima koji su se javili...pisem spisak za momke na lopati

1 jura
2 darko
3 slaven
4 dida...

popis je otvoren do četvrtka navecer  :stripii:

šajzika

i ja cu uletit ako budem slobodan  :hi:
nabavi mi neku veliku lopatu , znas da sam mnogo jak i ne bas previse pametan  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Slaven

Ja cu ispirat iskopani materijal, zaradu u zlatu dijelimo po pola, imamo i one vagice od mosija tako da ne bude svade :rofl2:

Darko

Citat: maverick  u Lipanj 23, 2014, 19:51:53
Hvala svima koji su se javili...pisem spisak za momke na lopati

1 jura
2 darko
3 slaven
4 dida...

popis je otvoren do četvrtka navecer  :stripii:

bolje da sam sebe baniram  :stripii:

jura

Buhin me prijavi i ja završim na listi i to prvi :eek:

maverick

Kod pojedinih članova te vagice su vec fino zaradile  :stripii: a sajzika za tebe nema lopate...ti ces samnom da razmisljas  :stripii: a denis & denis se vec odavno nisu istakli u nekim manuelnim poslovima pa je sad nekako i red  :stripii: