Udice za soma

Autor Tićo, Srpanj 02, 2014, 12:28:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Matzuo octopus sickle hooks 7/0 oko 5cm visine  :icon_thumright:

silure

8/0 vrat 8cm 8/0 vrat 5cm

Jožef1

To bi bilo dobro za sidro  :sha:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

silure

Citat: maverick  u Srpanj 06, 2014, 20:50:39
Tko je radio tu sajlu
kupio jednu takvu u zabici i dobio ideju si sam napraviti par komada posto sam nedavno prebacen na radno mjesto u auto servis a kada nema posla malo si sam krojim i radim ova je moj rad...

Jožef1

odlično izgleda sajla  :ok: Koja je debljina i nosivost tih sajli?

silure

2mm ...nosivost?? Hehehe

Jožef1

Citat: silure  u Srpanj 10, 2014, 17:52:59
2mm ...nosivost?? Hehehe
Jesi muger  :clap2: razmišljam  :icon_scratch: ali odlično izgleda  :hi:

zvona

Ma može bit sajla jaka ko vrag ako ona puškica ili kako ju vec zovete nije kvalitetna i nije dobro stisnuta..kod nas je jedsn stari ribar pleo sajlice od telefonskih žica

silure

Ta "puskica"tu se mora paziti to se slazem  ali odradjeno jw to kako treba  :thumbsup: inace takva sajla te deblhine naravno nije potrebna... Ali je potrebna krutost prilikom nekih sistema i zato je takva...

Jožef1

Zato sam i napisao "razmišljam"?, nije problem u sajli, već kako je odrađena cjevčica (puškica)  :icon_scratch: kada sam pravim predveze, znam ja zveknit i koju kap ljepila  :icon_thumright:

silure

Kako?? Kada budes navratio vidjet ces...nema tu popustanja...

Jožef1

Citat: silure  u Srpanj 11, 2014, 12:53:24
Kako?? Kada budes navratio vidjet ces...nema tu popustanja...
ne sumnjam  :nono: samo ti prijatelju pripremi sajle i cjevčice ili ako imaš nešto gotovo  :stripii: :stripii: može i bez udica  :hi: ma znaš ti mene  :uf:

mossi

Planiram nabavku ovih udica... za stacinarno pecanje soma.
Jel neko imao nekih iskustava, Na manje udice se može i šaran lepo pecati!  :icon_thumright: