mrijest i gnjezda za smuđa

Autor Kugla, Prosinac 04, 2012, 14:14:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

perovski

Vidio sam link gdje su prije 3-4 tjedna na Šoderici potapali iskorištene božićne jelke u svrhu gnijezda.

Žorž

:red_indian:i ekipo,bravo za trud i dobru volju,uvek je lepo videti i čuti,da se prirodi i pomogne u skladu sa mogućnostima :clap2: :clap2:

maverick

Pa s obzirom da sam pravim, sam finaciram...i jos ovim koji pomazu u postavljanju moram platiti pivo  :stripii: onda da...svaka mi čast  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ja ti susjed pomognem i bez piva  :ok:

maverick

Znao sam da ce se netko ponuditi...ovaj put ide ekipa koja nema veze s pecanjem  :ok: Tako mi je nekako najsigurnije  :occasion14:

Kugla

Eto ga sad, gdje je povjerenje  :no: Davno sam to predlagao pa se mnogi ovdje smijali, i temu sam pokrenuo

Slaven

maverick

Ja ih postavljam vec par godina...nekad vise nekad manje, prosle godine sam nesto bio u guzvi i okasnio...Nije stvar u povjerenju...vec ne volim se kasnije pitati da li je negdje nesto procurilo...da li je opet netko nekom nesto rekao...ovako mir..a bice bolje svima  :ok:

Kugla

Citat: Slaven  u Veljača 18, 2016, 19:11:43
Eee kugla jesi mudar :stripii:
Šta se kesiš  :rofl2: :rofl2: ja ne mogu zapamtiti šta sam jeo jučer a ne gdje je gnjezdo

maverick

Zato ni ne zelim da naprezes glavicu s takvim glupostima  :stripii: :stripii:

Slaven

dravski pecaros

samo da nevide di postavite pa dignu matice sa gnijezda..znam lika koji je pravio gnjezda samo radi krivolova smuđa...  :hi:

maverick

Kod nas to radi samo ribočuvar  :stripii:  :stripii: