mrijest i gnjezda za smuđa

Autor Kugla, Prosinac 04, 2012, 14:14:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

neču da komentiram zadnji post  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :vrag: :vrag: :vrag:

baka

Citat: maverick  u Veljača 18, 2016, 16:03:52
Nesto ostalo od prosle godine i jedno petnestak jos u izradi. Ove godine ekipa ce odraditi postavljanje na preko dvadesetak pozicija.

Koji si ti Indijanac!? :eek: :sha: A mogao si lijepe novce uzeti zajedno s ovima što su sad u stečaju. Fina para se tu vrtila  :takoje:
Svaka ti čast M. na uloženom trudu i svemu ostalom  :hi:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

vedro

Poglavica se malo nasalio, dravski ne uzimaj sve zdravo za gotovo. :uf:

dravski pecaros

maverick

Imao si priliku kakvu rijetki imaju...nadam se da ces se toga sjecati dosta godina  :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

na Josavi mrijest uspio kao nikad.  :takoje:

Gnjezda puna puncata  :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

Prije par dana sam postavio desetak gnijezda...danas sam prosetao obalom i naisao na jos jedno...vezano konopcem za drvo na obali  :sha: Da li je vec bila neka akcija od zajednica na tu temu ili je ovo isto neki slobodni umjetnik  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zagor

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

SMT

Ja ne mogu da ocenim da li su to prošlogodišnji ili pretproslogodisnji smudjarci  ali ga bas ima... Taj mrest je bio uspeo... Mnogo ga je, bas mnogo, napada sve  živo, biće to dobro čini mi se...

kawasaki

Brzi od Bolena.

feco

Baš se radujem kad tako nešto čujem  :icon_thumright:  :occasion14:
BRZO I BEZ VEZE

nekinho

Lijepe vijesti, ima nade i za buduće godine. Baš gledam jučer voda u plićaku puna riblje mlađi, veličine od par milimetara do cenat, cijela jata plivaju na suncu. Koje su vrste ne znam ali sam se baš obradovao gledajući ih. E sad što će od toga dospjeti do neke veličine ovisi o puno faktora ali nadam se da hoće bar većina. 

hrvojeOS

....ima ga i u Dravi u velilkim količinama,velične je od 25-35 cm...čak se i ne sjećam kada ga je zadnji puta toliko bilo...

SMT

U svakodnevnom sam kontaktu sa 10-15 ribolovaca sa istog terena... Utisci i izveštaji nam se podudaraju u 99% slučajeva... Ovde će ulogu odigrati i savest ribolovaca, ono sto znam za meni poznatu ekipu jeste da se to sve vraća bez pogovora i to me raduje... Verovatno ima i ovoga drugoga...

Još jedna stvar me je obradovala, a to je da sam 2x u zadnjih 10 dana kontrolisan od strane ribocuvarske sluzbe. Pozdravljam njihovu prisutnost na terenu :hi:...

kockar

Juce ga na kratko maltretirao snimanjem.
Nadam se da ce se odbraniti od deverika...
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs