Kobasice , kuleni i slični proizvodi

Autor Rajo, Prosinac 04, 2012, 17:36:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nekinho

pajdo77

A trava je tako zelena,baš odmara oči  :stripii:

kawasaki

Brzi od Bolena.

vatrogasac

Evo malo ovogodisnjih :)

Poslano sa mog HTC One M8s koristeći Tapatalk

kobac

Nema kawasakija da ga pitamo...Kažu lovac iz Ðakova otrovao nekoliko desetina ljudi..Kušali meso sa trihinelm, jelo navodno preko 50 ljudi???!

kawasaki

Ma joj i vise je jelo, sad se jos testiraju svi redom  :hi:
Poznam covjeka i familiju
Zeznio je stvar sa divljaci koju nije pregledo  :no: :uf:
Brzi od Bolena.

majstor

Ajmo org. susret u Ðađovu. Meso besplatno, a nama iovako to nece smetati.  :stripii:

DIDAPATAK

..ja nisam lovac ..mrsko mi sve to ..ali poštujem drugačije hobije i navike...
..neko nešto voli..
..ali znam da se meso divljači mora prijaviti i pregledati ...za simboličnu sumu..ako nije bio u krivolovu..
..a vjerovatno je..
..po meni totalni,škrti,lopovski kreten.. :icon_puke_r:
..  :baba:

Rap

kawasaki

Cujem da je navodno prizno da je meso iz krivolova  :uf:
Brzi od Bolena.

majstor

Žao mi ljudi - navodno ostaje trajno u tijelu, a najviše klinaca.   :angry1:

Rap

Citat: kawasaki  u Veljača 01, 2017, 18:11:45
Cujem da je navodno prizno da je meso iz krivolova  :uf:
Prica se svasta,mahom nagađanja.

pajdo77

Moj prijatelj ju je zajedno sa suprugom fasovo,kupilo se nesto suhomesnato na piji,tada jos ta trihinela nije bila ni aktualna kao danas. Sreća u nesreći da djeca nisu jela. Došao na posao natečen,podbuo ko da se zabavljo sa Filipovićem dvije runde. Nema od toga lijeka,bole mišići,zglobovi,ma zlo.

Sg.Pepper

Tata od poznanika ju je zaradio i na kraju je umro, ako se dobro sjecam negdje se zacahurila pa nakon pola godine krenilo i doslo do srca i to je bio kraj! A druga zena mi pricala da ju je fasovala tako da su ona i suprug (stariji ljudi) dali svinju u klaonicu da ovi naprave kobase i ostalo i tamo bila jedna zarazena krmaca i neki klinci bili na praksi i bacili zdravo meso a bolesno preradili i ovd bas potrefilo! A za ostale sto znam je sve bilo od divljaci ne pregledano i ubaceno u kobase bez znanja ostalih. A sto je najgore vecinom to naprave neki metuzalemi krivolovci!
dec d vej aj lajk it....