Kobasice , kuleni i slični proizvodi

Autor Rajo, Prosinac 04, 2012, 17:36:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

Brzi od Bolena.

pajdo77

Ja bi to sad pridvečer maknio pod ključ. Sutra naslov u novinama" lopovi popadali u bunar kradući delicije" :rofl2:. Meni je ljepša ova slika tog bunara nego Mona Liza  :baba:

kawasaki

imam cuku koji laje i zenu sto oci cupa  :vrag: :stripii:
Brzi od Bolena.

pajdo77

Onda super,imaš bolje osiguranje nego el-prezidente lijepe naše :pirate:

ibro dirka

Ja da sam kawa na tvom mjestu ne bih se uopće zamarao sa jezerima i rijekama...iovako ionako na kraju krajeva ispadne da pecaš u bunaru pa onda bolje i sjedi i pecaj u bunaru tu makar imaš šta prigrist...

Mornar Popaj

Bravo Kawa, lijepo je vidjeti velike i debele kulene  :occasion14:
Nažalost, kako je kriza stisla, traže se sve manji  :BangHead: što nema veze sa pravim kulenom.
Međutim, za one koji se kuže u pravu robu, napravim ovakve  :takoje:

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

bb

Nije do krize,neg ljudi više neznaju koliko bi tražili.

kawasaki

pravio sam ove godine dosta manje kulinove :flasica: :hi:

sto zbog krize sto zbog toga sto zelim nesto vidjet da li cu uspiti  :ok:

a zao mi sto nisam na vrijeme nabavio sibe da ih tako povezem jer to ima dusu kad ih tako vidim

a i efekat naravno  :hi: :ok:

kolko ih drzis tako u sibi?
Brzi od Bolena.

Mornar Popaj

Šibe ne skidam,
Prije nego što krenu na put, razvežem ih , skinem hulahopku, doteegnem špagu radi estetike, prebrišem kulen da se malo zarumeni,
spojim šibe nazad i pošaljem. Jbg 50 eura/kilogram pa ko voli nek izvoli  :glasses9:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Debeli šef

50 eura kilogram?
ako netko voli to ne znači odmah da je budala.

još ne upoznah takve naivčine. šteta. imao bih svašta za prodati.  :stripii:

a možda si ti i jeftin ali nemaš prave kupce:
http://www.glas-slavonije.hr/291662/9/Bogatas-kupio-fotografiju-krumpira-za-77-milijuna-kn

kawasaki

koja ti je siba i da li ti pljesnivi pod sibom?  :hi:
Brzi od Bolena.

Smithwick maniac

Šiba je od slonovače sa ugrađenim dijamantima :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

DIDAPATAK

..malo da se ubacim..
..nekad sam sve kulene( nepravim ih zadnjih 10-ak god zbog lošijih uvjeta..pa sam na seki..kulenovoj,medicinskoj.. :stripii:) stavljao u šibu(svib,ljeska,vrbova šiba za korpe ali suhe) poslije dima..i šibe su bile čvršće i duže..špaga se dotezala/primicala kulenu kako je sazrijevao..kad vanjske temp dođu do 23 stupnja su išli u podrum u pepel..
.. :baba:
..a o cijeni..svaka roba ima svog kupca  :icon_thumright:

kawasaki

Brzi od Bolena.

Žorž

Kawa,Popaj prelepe fotke,verujem i da je ukus babaroga.Odgovorno tvrdim da slovački i sremski kulen nisu ni prići slavonskom!Pojma nemam šta je u pitanju dal svinje il'nešto drugo ali pokušao sam nebrojeno puta da napravim nešto bar približno,no mrka kapa.Najbolje kulenje i seku sam godinama jeo u Ðakovu i naravno nosio u NS.Moji su se davili i vikali jel ima još. :ok: :clap2: