Kobasice , kuleni i slični proizvodi

Autor Rajo, Prosinac 04, 2012, 17:36:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Žorž

Dida,sve si rekao,konstatacijom da u tako skupom restoranu nije bila slobodna stolica.Generalno diskusija o tome šta je skupo,a šta ne i dali to vredi ili ne je uvek na klimavim nogama.Svi znamo da će uvek biti ljudi koji će to hteti  i moći da plate(makar samo da mogu da se hvale) i obrnuto,kao što znamo da će proizvođaču uvek biti malo ,a kupcu puno.Ja lično ću uvek,podržati i pozdraviti ljude poput Popaja.Čovek ima kvalitetan proizvod,ima gde da ga plasira,i po meni to treba pozdraviti,a ne objašnjavati mu koliko u stvari njegov proizvod vredi.U tuđ tanjir se negleda,a daj Bože da svi skupa imamo malo više love,pa će se i smanjiti potreba za komentare,tipa vredi ne vredi,skupo,jeftino! :hi:

Mudri

Eno ga neki novi hart rajz kod kapitalca,cjena prava sitnica 3200 kunića,a onda Popajev kulen skup ,ajte molim vas..... :stripii:

Slaven

Odlicna usporedba :ok: neznam koliko ste citali cijelu temu, ali popaj je napiso da ima vise cijena za kilu kulena, od 200 pa na vise...

Žorž

Citat: Mudri  u Veljača 01, 2016, 10:17:58
Eno ga neki novi hart rajz kod kapitalca,cjena prava sitnica 3200 kunića,a onda Popajev kulen skup ,ajte molim vas..... :stripii:
Upravo tako,i taj štap će naći svog vlasnika,da nije tako još uve bi pecali na bambuse sa žičanim "sic"karikama i plastičnom "fuji"motalicom :stripii:

Slaven

Al ga zilavimo, jos da netko napise temu treba li sonar u ribolvu ili ne bilo bi veselo :uf:

pajdo77

No

:sha: A jel vredi pikasova slika 10-20miliona dolara.

Bez veze je uopće raspravljat o tome. Onom kom vrijedi kupiće, kom ne vrijedi neće i to je to.
Mene raduje kad vidim da bilo koji  čovjek, koji radi nešto što voli i uživa u tome, uspjeva biti uspješan.
Svaka čast.
Ako postoji extra djevičansko ulje s x cjenom, što ne bi bio i extra djevičanski kulen s x cjenom.Popaj  :icon_thumright:

Debeli šef

apsolutno se slažem.  :thumbsup:

kako bi tanja to objasnila:

Slaven

:stripii: sad kad ste to spomenuli extra djevicanska, bila negdiprije neka emisija, nesta se peklo na masti, pita novinarka babu, kakva vam je to djevicanska mast, kaze baba, pa od nevine svinje :rofl2:

Mornar Popaj

Malo šale nije na odmet, jbg zima je hehe. Inače, tko god je išao samnom na pecanje, taj klopu i cugu nije morao nositi.
Pa se tako sjetim jedne anegdote sa Kvačkom, kad me pozvao da mi pokaže kako se peca som na Dunavu.
I tako, padne dogovor da on vozi, vuče svoj čamac i gorivo. A ja da riješim mamke, klopu i cugu.
Naravno da taj dan ništa nismo upecali, a kako i bi kad je Kvaki zbijao šale i davio se u odličnoj šljivovici i još boljem kulenu.
Ali, od tog dana ga je ludo krenilo pecanje, poslije toga nikad više nije upecao malu ribu, sve kapitalci  :occasion14:
Prava je sreća da sam dokumentirao taj prekrasan dan, Kvaki još jednom čestitke na stokilašu.

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Žorž

Jel'sam rekao da nije skupo?Jbg ako se posle tvog kulena hvataju onakvi somovi da ja rezervišem jedan na vreme!Piši me za jedan oveći za dogodine Popaje,pa šta košta da košta! :rofl2:

DIDAPATAK

..pa ako skida uroke  :icon_scratch:..manje će mi naštetit nego one mexikanke  :stripii:
.. :baba:

TonyC

Citat: Žorž  u Veljača 01, 2016, 17:26:52
Jel'sam rekao da nije skupo?Jbg ako se posle tvog kulena hvataju onakvi somovi da ja rezervišem jedan na vreme!Piši me za jedan oveći za dogodine Popaje,pa šta košta da košta! :rofl2:

Žorž , pa to ti ko onaj : piši brena za 4 tvero !  :stripii: :stripii:

Žorž