Kobasice , kuleni i slični proizvodi

Autor Rajo, Prosinac 04, 2012, 17:36:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Rajo

Zato što svoje iskustvo dijelim sa drugima  :BangHead: ili ...

Surikarn

Slike koje si postavio uzrokuju dusevnu bol nama osudjenima na Rialovu, Beljsku i sl. kobasicu... svaka cast...

Kugla

Tako je moja baka nekad davno sječam se ko klinac od par godina, čuvala meso.Vidi se Rajo pravi gurman, brzo bi se složili.

voja

Dobri ljudi,ima li ko volje da mi objasni proces suvog soljenja slanine.Probao sam par puta ispadne jako ukusna ali je malo žilava,kao panceta.Neko soli meso pa ga prevrće ,pere...neko ne dira ništa ,koliko dana.... :-\

Greys

Juzba

Jučer skinuto, kobase idu na vakumiranje, ostalo, još malo nek se leluja :icon_biggrin:

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Slaven

PAŽNJA PAŽNJA!!!

Ovdije je zgodno da napišem. Kod nas u Orahovici unazad desetak dana dogodilo se par pljačkanja pušnica za lopovima se traga. Sad je vrijeme tih lopovluka pa obratite malo pažnju ili bolje poključajte ako niste.

Greys

I ovdje se to počelo događati. Očito je tolika besparica, da su i krađe po pušnicama postale normalna pojava  :angryfire:

Kugla

Juzba druže, kad vidim ove fotografije iz pušnice razmišljam da dođem po kopće  :occasion14:

Juzba

Kugla, dođi na pivo, za kopče ćemo lako, a i nešto narezat pod 45

Rajo

Citat: Slaven  u Veljača 14, 2013, 13:45:14
PAŽNJA PAŽNJA!!!

Ovdije je zgodno da napišem. Kod nas u Orahovici unazad desetak dana dogodilo se par pljačkanja pušnica za lopovima se traga. Sad je vrijeme tih lopovluka pa obratite malo pažnju ili bolje poključajte ako niste.
Baš sam danas čuo da se takva krađa desila i u okolici Siska . Strašno  :BangHead:
Gladan narod , nadam se da ti što ukradu i pojedu to a ne da prodaju dalje . Žalosno kako god ....

Juzba pa mi bi se mogli malo podružit da probamo izmješat to tvoje i moje  :icon_king:

Kugla

Juzba, Rajo jedino da ja degustiram proizvode oba majstora pa da dam ocjenu, oni koji me znaju ne trebam puno za degustaciju  ::):occasion14:

Juzba

Rajo, uvjek sam raspoložen za tu akciju, a Kugla, moeš doći kad god hoćeš na degustaciju i čašicu razgovora :icon_thumright:

ezio

Juzba

Kobase zavakumirane i odoše u duboko, uvjek su mirisne i svježe kao da su sad skinute iz pušnice.......