Kobasice , kuleni i slični proizvodi

Autor Rajo, Prosinac 04, 2012, 17:36:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Meso za kulen obavezno ostavim preko noći da se ocijedi, sutradan ga meljem i punim.
U meso stavljam samo domaću ljutu, sol, i malo soka od češnjaka. Ništa više.

Obavezno stavljam kulen u hulahopku, i zatim ga ručno uvezujem

A ovako izgleda kad stigne u prostoriju gdje sazrijeva

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Jergo daj ti malo kad odleže pa komad dva na okupljanje pecaroša! :occasion14:

Juzba

a što juče neponese bar za jedan sendvić  :angel8:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Mornar Popaj

Citat: kugla  u Ožujak 08, 2013, 15:38:10
Jergo daj ti malo kad odleže pa komad dva na okupljanje pecaroša! :occasion14:

Ako budem pozvan na okupljanje, a kulen spreman za rezanje, drage volje ću zamoliti Juzbu i Kvačka da usput povezu mene i kulen. Ali ne garantiram da ćemo stići u punom sastavu hehe  :angel4:

A ovako je bilo prošlog proljeća kod Kreše Šteinera

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Kugla

Svi su dobro došli, mi prakticiramo češće ovako podružiti se uz neke specijalitete.

Retfalački mačak

Jergo,

dobro došao, čak si poželjan, jer imaš dobre teme. Okupljanje je 20.04.2013. uz čobanac i iznenađenje.  :hello2:  :occasion14:

Mornar Popaj

Dolazim dan prije, pa makar i pješke...  :occasion14:

Rajo

Pošto mi nestalo u podrumu kobasaica od divljači a obečao sam petrinjacu donest sutra na druženje ,  bio sam prisiljen otvorit jednu od posuda u kojima čuvam konzervirane kobasice .

Retfalački mačak

To neće valjati. Pošalji u Slavoniju, da to stručno uništimo.  :alas:

Rajo

Zaliha ima podosta  :headbang: a evo na prvo okupljanje donosim par komada na uništenje  :laughing7:

Retfalački mačak

Rajo

Citat: Retfalački mačak  u Ožujak 31, 2013, 21:14:23
A to je 20.04.2013.   :thumbsup:
:crybaby2: nisam u mogučnosti taj vikend , kćer mi ima prvu pričest pa imam nekih obaveza . Duga je godina i iskreno se nadam da će se uskoro sastat na okupljanju gornja i donja posavina te slavonija .  :occasion14: