Kobasice , kuleni i slični proizvodi

Autor Rajo, Prosinac 04, 2012, 17:36:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ocjenjivački tim ne bi trebao biti stariji od 40 godina...čisto zbog zdravstvenih problema... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..bez starca nema udarca...stara narodna..a i moderna medicina ima korisnih proizvoda  :toothy9:
.. :baba:

vatrogasac

maverick potpisujem tvoje rijeci, ipak su tu stariji u opasnosti od naglog skoka tlaka zbog soli, pa de ne bi kog imali na dusi :-p

maverick

Ali...nema razloga da ne budu u prevom redu i gledaju kako mi mlađi uživamo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

Samo moram ponjet partikle od klinca da ne smoce majce ;)

raso

:character0032: imaju male žute tabletice :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
tako da vam teorija pada u vodu :pije: :pije: :pije: :pije: :pije: :pije:

vatrogasac

Raso postoje tabletice za svasta, dali ih sve koristite, mislim pritom na stariju populaciju, hehehe

DIDAPATAK

..neke za tlak, neke za mašćobe,neke za cirkulaciju..al da vidiš tko mi ih daje i vrši kontrole odmah bi se i ti razbolio  :stripii:..i da..još mi dozvoli kulen..kaže da mi odgovara. :rofl2:

vatrogasac

Hehe, mislite da bi, didapatak vase izjave ipak imaju neku tezinu posto je to vasa bransa, ali ipak ja bi vas rade drzo po strani dok se to konzumira, jer znate onu staru; bolje sprijeciti nego lijeciti :P:P

ČADA

Citat: maverick  u Lipanj 20, 2014, 21:08:53
Ja mislim da treba organizirati neko interno pecarosko natjecanje u kulenijadi pa da ocjenjujemo cijeli dan koji je bolji  :toothy12:
Ja sam za  :jede: samo sto moram sačekati drugo kolinje  :pirate:
jer prošlogodišnji je sav planuo  :icon_thumright:

maverick

A nema nam druge nego li neko okupljanje s konzumacijom...a onda mogu i matori da konzumiraju a dida ce organizirati da hitna čeka odmah iza ćoška  :stripii:

DIDAPATAK

..ma šta iza ćoška...za stolom...i zadnji odlaze :ok: :stripii:

raso

Citat: maverick  u Lipanj 21, 2014, 17:58:21
A nema nam druge nego li neko okupljanje s konzumacijom...a onda mogu i matori da konzumiraju a dida ce organizirati da hitna čeka odmah iza ćoška  :stripii:
Mislim da za početak šarandžije osiguraju par šarančića pa da na bajti puknemo jedan light fiš, tek toliko da se forma karaoke dečki zadrži na nivou :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Stepa

Takmicenje u kotlovini nije bitan rez ekipa je do jaja
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

dr.Ivo