štapovi za šarana

Autor genjura, Prosinac 04, 2012, 21:58:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

I sam bi 2 kom. Ajde javi utiske kad dođu.  :ok:

maverick

Danas stigli. Pravi saranski parabolici u tri metra. Na suho dosta snage.  Na oko elegantni i cini mi se da ce biti odlicni za ono za sto sam ih namjenio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

maverick

Bojao sam se da nece biti kruti na tri metra i da ce kidati ribu ali ovi su bas finjak....jedva čekam da ih uprljam s krljustima  :ok:

vatrogasac

Jesi ih probo na suho opteretit pa vidjet gdje se motaju? Uglavnom stapovi od 3lb budu dosta mekani, opet to ovisi od proizvodaca jer nije uvijek ono sta pise, ali mislim da bi ovo trebalo fino radit i nekidat ribi usta.

maverick

Radi cijeli stap...smota se u parabolu pravilno...i da mekani su sto mislim da ce biti dobro s obzirom na kratka zabacivanja, i poprilično blizu čamca ...ako ne grijesim

dravski pecaros

totalno si u pravu...za iz camca to mora super raditi... :thumbsup:

pajdo77

Pa kud mu govorite i savjetujete ga za šaranske štapove,trebali ste mu reći da  kupi neku bofl robu. Nije dosta što je pohvato 70% smuđeva što su iz međimurja krenili u moj sokak nego će sad i šarane klepat,valjda mu ljuske umjesto crepova trebaju :hi:. Stvarno ću ići na Savu pecati,ovako više nema smisla :rofl2:

No

Ma ne griješiš gledao sam negdje na internetu reklamni film za te štapove od tri metra.Tip kontrolira šarana divljaka između 7 i 10 kila štapom.Rola samo na trenutke odrađuje.
Na kratko zabačeno i kočnica na roli stisnuta momački.
Vidi se da štap ima snage ali i elastičnosti, da je u onoj situaciji imao krući štap s onom jačinom kočnice garant cijepa šaranu usta.
Ako nađem film postavim
Djeluju sasvim ok.
Mene isto mrdaju štapovi za šarana iz čamca.Imao sam u igri i germine,htio sam složit retro.
Na krju ne znam ni sam ovi su mi najbliža opcija.

dravski pecaros

ima ovaj film o kratkim šaranskim štapovima prologic

maverick

Prosle godine sam lovio na tri fibre 190 grama i dosta je krut i kad dodje do one mrtve tocke imao sam dosta kidanja, lovim na poprilicno cistim terenima i najbolje sam ih vadio na feedere..e sad malo predugacki za iz čamca, a kad gledam ovaj video čini mi se da sam bas pogodio... :ok:

vatrogasac

Na ovom kad ti primi riba vidjet ces koliki je kolac Byron ;) jel se mota od polovice ili od rolhaltera?

No

:clap2: Bravo dravski to je to.

stipa

Pozdrav.što se tiče štapova za lov šarana iz čamca mislim da su prologic fast water 293 cm i 3,5 lb jedni od boljih.velike vodilice ,mogu velika olova zabacivati ,a meki pod ribom.imao sam dva štapa i nijedan mi šaran nije otpao,ali kako rijetko pecam šarana prodao ih i sad mi je žao