Trigger

Autor Stepa, Kolovoz 24, 2014, 13:23:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

walpy

Današnji ulov je bio na Trigger ćokoladni 12 cm ! Isprobao sve al danas je ovaj bio dobitni!
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

umpahpah

šajzika malo olaksaj glavu da ti guma ne pada prebrzo!!! ne stigne ju klepiti kako spada i to ti je to!!! vecinom,nekad i sam kut nailaska varalice je problem ali kad pogodis gramazu da varalica sto duze lvitira u mjestu udara on ju zgutne da cvoku ni ne osjetis!!!! mlad si nadoici ces,valjd!!!!

maverick

I neka ti zrinko pokaze kako se kontrira hehe...jucer udari kontru a ja i toktiz skoro ispadnemo van ali u drugom camcu hehe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

:takoje: jel on bio vani,je pa znaci da je kontra taman!!!! vjerojatno prije kontre nije bio u mjeri al poslije definitivno je!!!  :stripii: :stripii: :stripii:

Juzba

I guma je u pitanju, nije samo težina glave, bacam svakakve gume, al samo triggera ovako zguta, sve ostalo uzima klasično :takoje:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Ive

Uzima ga i Štuka,čak i bolje od El pija
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

umpahpah

Citat: Juzba  u Siječanj 11, 2015, 11:27:06
I guma je u pitanju, nije samo težina glave, bacam svakakve gume, al samo triggera ovako zguta, sve ostalo uzima klasično :takoje:
a ne zna, meni svaka guma zavrsi kao kod Linde Lovelace!!!!

Ive

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Mrva

Trigger 12cm, smudj 5.840kg

mossi

Extra fotka! ( i ulov naravno )  :notworthy:

No

upisao trigger-a u prvom izlasku -dva smuđa i još par nerealiziranih napada. sve u svemu  :ok: